Ομογενείς προωθούν Αρκαδικά Προϊόντα στις Η.Π.Α.

02-08-12















Καταλυτική αναμένεται να είναι η συνδρομή της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής, στο άνοιγμα της Αμερικανικής αγοράς στα Αρκαδικά προϊόντα.
Με πρωτοβουλία του τέως Κυβερνήτη της Ανατολικής Περιφέρειας της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής Ιωάννη Βέμη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση επιχειρηματιών και φορέων ομογενών των Η.Π.Α. με Αρκάδες επιχειρηματίες στα γραφεία της Ο.Ε.Β.Α..
Αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι δυνατότητες ανάπτυξης συνεργασιών με τους ομογενείς επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα αρκαδικά προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά των Η.Π.Α., στην οποία και οι ίδιοι δραστηριοποιούνται. Μάλιστα το Επιμελητήριο Αρκαδίας παρέδωσε στους επιχειρηματίες της Αρκαδικής ομογένειας, έναν ολοκληρωμένο φάκελο με τις Αρκαδικές Παραγωγικές Επιχειρήσεις για την καλύτερη ενημέρωσή τους και την άμεση επικοινωνία μαζί τους.
Στη διάρκεια της συνάντησης μέλη του Παναρκαδικού Συνδέσμου και επιχειρηματίες της Αρκαδικής ομογένειας, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα Αρκαδικά Προιόντα που τους προσέφεραν οι Αρκάδες επιχειρηματίες.
Η αμερικανική αγορά θεωρείται ότι αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τα Αρκαδικά προϊόντα. Και στόχος είναι να καταφέρουν να αποτελέσουν την αγαπημένη επιλογή για το αμερικανικό καταναλωτικό κοινό από τη στιγμή που θα τα γνωρίσει.

Πηγή:moriasnow.gr

Σχόλια