Συνελήφθη ο δράκος της Πάρου

04-08-12














Το πρωί του Σαββάτου οι αρχές συνέλαβαν στην Αθήνα τον 21χρονο Πακιστανό, Αλί Μ., ο οποίος φερόταν ως ο βασικός ύποπτος για την κακοποίηση της 15χρονης, στην Χρυσή Ακτή της Πάρου. Μετά την ταυτοποίηση του DNA αποδείχθηκε ότι ο πακιστανός είναι ο «δράκος της Πάρου». Μετά την εξέλιξη αυτή οι αξιωματικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων ατόμων στην επίθεση.
Οπως πρώτο είχε αποκαλύψει το «ΒΗΜΑ», την Τρίτη 31 Ιουλίου, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής διερευνούσαν την εμπλοκή του στην εγκληματική επίθεση. Ο Αλί είχε θεαθεί στο σημείο της επίθεσης, στην «Χρυσή Ακτή» της Πάρου, και λίγες ώρες αργότερα είχε αναχωρήσει εσπευσμένα από το νησί, με προορισμό την Αθήνα.
Ο 21χρονος αλλοδαπός εργαζόταν ως κηπουρός σε γειτονική τουριστική επιχείρηση και προ ολίγων ωρών αστυνομικοί του κλιμακίου του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής πραγματοποίησαν έλεγχο στο άδειο δωμάτιό του -σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το σημείο που κακοποιήθηκε η 15χρονη. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν ρούχα και αλλά αντικείμενα προκειμένου να γίνει έλεγχος γενετικού υλικού και να συγκριθεί με αυτό που βρέθηκε στο σώμα της άτυχης 15χρονης, η οποία νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στο Αττικό Νοσοκοκομείο.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούσαν ως ιδιαιτέρως σοβαρό θέμα τον εντοπισμό του 21χρονου ύστερα και από τις αναφορές της μητέρας του θύματος ότι είδε να διέρχεται από το σημείο της επίθεσης ένα νεαρός με άσπρο παντελόνι και πολύχρωμο πουκάμισο κάτι που ταιριάζει στα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα, σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, ο νεαρός αλλοδαπός.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 21χρονος αλλοδαπός, προκειμένου να εξηγήσει την εσπευσμένη αναχώρηση του, επικαλέσθηκε ασθένεια συγγενικού του προσώπου. Πάντως αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ συνεχίζουν τους διαδοχικούς ελέγχους DNA αλλά και ανακρίσεις άλλων προσώπων σχετικά με την εγκληματική επίθεση.

Πηγή:http://pelasgia.blogspot.gr

Σχόλια