Ετοίμαζαν χτύπημα στην Εθνική Τράπεζα της Λαμίας

20-08-12



Επιχείρηση της ΕΛΑΣ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Λαμία για τον εντοπισμό του κρησφύγετου του 30χρονου δράστη της αιματηρής ληστείας στην Πάρο, Τάσου Θεοφίλου.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ από την ανάλυση κλήσεων διαπίστωσαν ότι ο 30χρονος αντιεξουσιαστής, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ληστεία στην Πάρο και την επιστροφή του στην Αθήνα, διέμεινε για δύο ημέρες στην περιοχή της Λαμίας.

Έτσι γίνεται εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό του μέρους όπου διέμεινε, μήπως εκεί βρίσκονται όπλα και χρήματα από την ληστεία στην Πάρο. Η έρευνα επεκτείνεται μέχρι και το Καρπενήσι, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακαλυφθεί οτιδήποτε.

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛΑΣ, «στην πόλη της Λαμίας και στις γύρω περιοχές υπάρχει ένας εξαιρετικά μικρός πυρήνας αντιεξουσιαστών -περίπου 10 άτομα-, αλλά ο δράστης δεν φαίνεται να έχει φιλοξενηθεί από αυτούς».

Κατά τη σύλληψή του βρέθηκε βιντεοκάμερα στη σέλα ενός μπλε ποδηλάτου του, με την οποία βιντεοσκοπούσε την Εθνική τράπεζα Λαμίας. Επίσης στην τσάντα του βρέθηκε υπνόσακος. Η αστυνομία έδωσε αυτές τις πληροφορίες στη δημοσιότητα ζητώντας τη συνδρομή πολιτών και από τη Λαμία, σε περίπτωση που είχαν παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις το συγκεκριμένο διάστημα.

Πηγή:http://www.lamiastar.gr

Σχόλια