Οι λυκάνθρωποι υπάρχουν και δεν είναι μύθος!

12-08-12




















Υπάρχουν άραγε λυκάνθρωποι; Με τη μυθιστορηματική έννοια, δε γνωρίζουμε. Ωστόσο, ο Λάρυ Γκόμεζ και υπάρχει και είναι «φτυστός»... λυκάνθρωπος λόγω μιας εξαιρετικά σπάνιας ασθένειας υπερτρίχωσης που έχει καλύψει κυριολεκτικά όλο του το σώμα με τρίχες!

Ο ίδιος ακούει εδώ και χρόνια στο όνομα «λυκάνθρωπος» με το οποίο έγινε πασίγνωστος στην Αμερική. Αν και αρχικά η ζωή ήταν ιδιαίτερα δύσκολη (αφού μέχρι και το πρόσωπο του είναι ολόκληρο καλυμμένο με τρίχες), ο ίδιος κατάφερε να το συνηθίσει και να… εκμεταλλευτεί την σπάνια πάθησή του.

Έτσι, αφού πρωταγωνίστησε σε τσίρκο και συμμετείχε σε ταινία (με τη Ρις Γουίδερσπουν και τον Ρόμπερτ Πάτινσον), πλέον έχει και το δικό του ριάλιτι με τίτλο «Wolfboy: Διαζευγμένος και ψάχνοντας για την αγάπη»!

Ο τίτλος δεν είναι καθόλου τυχαίος για τον λυκάνθρωπο αφού αντίθετα με ό,τι ενδεχομένως νομίζατε, όχι μόνο έχει ιδιαίτερη πέραση στις γυναίκες (ο ίδιος τονίζει ότι είχε 35 κοπέλες ενώ κάποιες τον κυνηγούσαν κιόλας περιμένοντας να είναι… ζωώδης όπως ένας λύκος!) αλλά είχε παντρευτεί αποκτώντας και έναν γιο.

Αν και ο ίδιος έχει μάθει να ζει με την εμφάνισή του, τόνισε ότι χαίρεται ιδιαιτέρως που ο γιος του δεν κληρονόμησε την πάθησή του. Πόσο πιθανό θα ήταν κάτι τέτοιο, δηλαδή να κληρονομηθεί η πάθηση από πατέρα σε γιο; Πρακτικά απίθανο αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση… όχι και τόσο: από τα 50 περιστατικά που έχουν καταγραφεί στην ιστορία, τα 15 ήταν… μέλη της οικογένειας του Λάρυ Γκόμεζ!


araxtoikailight.blogspot.com


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA - Strange news

Σχόλια