Έρχεται ο Κουίνσι

07-08-12














Ο Κουίνσι Οβούσου μετά το ματς με τη Μάδεργουελ θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Δεν τελειώνουν με τον Γκανέζο οι πράσινοι.

Το σίριαλ του Κουίνσι Οβούσου με τον Παναθηναϊκό φτάνει προς το τέλος του και αυτό θα είναι αίσιο. Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να φοράει τα πράσινα καθώς υπήρξε συμφωνία με την Αλ Σαντ και ο παίκτης αναμένεται την Πέμπτη ή την Παρασκευή στην Αθήνα για τις υπογραφές.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού, Δημήτρης Γόντικας είχε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Κουίνσι, Λίαμ Κάλεντερ και την Αλ Σαντ και τα βρήκαν σε όλα. Ο Γκανέζος θα έρθει στην Ελλάδα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 550.000 ευρώ ετησίως (χωρίς τα μπόνους) και στη συνέχεια θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Η Αλ Σαντ είναι πολύ πιθανό να μην εισπράξει καθόλου χρήματα, αλλά θα έχει λαμβάνειν σημαντικά μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Champions League, όπως επίσης και ποσοστό μεταπώλησης.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κουίνσι δέχτηκε μείωση κατά 45%. Πάντως, οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να ενισχυθούν με έναν κεντρικό χαφ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Σχόλια