Άφησε... υποσχέσεις - Έβδομος ο Λεμπέσης στον ακοντισμό!

12-08-12














«Το 2016 θα είμαι στα μετάλλια»


Ο 25χρονος Βοιωτός πρωταθλητής του Τρίτωνα, έκανε αρκετά καλή εμφάνιση στον τελικό του ακοντισμού και κατέλαβε την 7η θέση με καλύτερη βολή στα 81.91μ. Εκπληξη, η νίκη του 19χρονου Γουόλκοτ από το Τρίνινταντ.

Ο Λεμπέσης άρχισε δυνατά τον αγώνα και έστειλε το ακόντιο στα 81.91μ στην 2η προσπάθεια. Με την επίδοση αυτή μπήκε στην 8άδα, αλλά στη συνέχεια οι υπόλοιπες βολές του δεν ήταν τόσο καλές ώστε να πετύχει κάτι καλύτερο. Ο Λεμπέσης, πήγε στο Λονδίνο με καλύτερη επίδοση 83.02μ.

Ο Ελληνας πρωταθλητής, έδωσε μία υπόσχεση ότι στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Ρίο θα είναι στη διεκίκηση των μεταλλίων: «Είναι χαρούμενος για το τελικό αποτέλεσμα, αν και θα ήθελα κάτι παραπάνω» είπε «Εβλεπα ότι μπορούσα να αγγίξω το μετάλλιο. Θα πρέπει κάποιος να ξεπερνά τον εαυτό του αν θέλει να ανεβαίνει. Ο αγώνας ήταν απρόβλεπτος και τέτοιες συνθήκες χρειάζονται περισσότερο πάθος. Θα έπρεπε να βάλω λίγο περισσότερο πάθος, αλλά κάποιες ενοχλήσεις από την αρχή του αγώνα δεν με βοήθησαν. Ας είναι. Στο Ρίο θα προσπαθήσω ακόμα περισσότερο και θέλω να είμαι στα μετάλλια» Επίσης μετά τον τελικό μιλώντας στη ΝΕΤ εξέφρασε ακόμη ένα παράπονο:

«Θα κάνω και ένα παράπονο. Ο προπονητής μου δεν ήταν εδώ, ο Αντώνης ο Παπαδημητρίου. Αυτό αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο όπως έγραψε και ο Τύπος στην Ελλάδα. Ελπίζω στην επόμενη Ολυμπιάδα να είναι κοντά. Ελπίζω να είναι περισσότερο δίπλα μου, να με στηρίζει και να με συμβουλεύει, αλλά από κοντά» είπε ο Έλληνας ακοντιστής κάνοντας δηλώσεις μετά την προσπάθειά του, στην κρατική τηλεόραση

Το χρυσό μετάλλιο λοιπόν, πήρε ο 19χρονος Γουόλκοτ από το Τρίνινταντ, με βολή 84.μ58 που πέτυχε στη δευτερη του προσπάθεια. Στη δευτερη θέση ήταν ο Ουκρανός Πιανίτσγια με 84.51μ και τρίτος ο Φινλανδός Ρουσκάνεν με 84.12μ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τσέχος Βέσελι το μεγάλο φαβορί, έμεινε στην τέταρτη θέση με 83.34μ, ενώ ο Νορβηγός Θόρκινσεν, ήταν 6ος με 82.63μ και έμεινε για πρώτη φορά εκτός βάθρου σε διοργάνωση από το 2007.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ!!!

Πηγή:Permissospress


Σχόλια