ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ: Πρόσκληση για τη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου

15- 1 - 2013












ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ: Τα Τακτικά Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς 1.Γαζής Νικόλαος του Κων/νου 2.Τζαμτζής Μάριος του Δημητρίου 3.Λιάκου Αθανασία του Ιωάννη 4.Φούφουλας Λουκάς του Κων/νου 5.Μίχος Ιωάννης του Γεωργίου 6.Παναγιώτου Θεοφανή (Φανή) του Νικολάου 7.Ρήγας Ισίδωρος του Γεωργίου 8.Λιτσάκη Ευγενία του Βασιλείου 9.Κοτσικόρος Δημήτριος του Ιωάννη 10.Γουργιώτης Αθανάσιος του Δημητρίου Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Λιβαδειάς που θα πραγματοποιηθεί την 16/1/20123, ημέρα Τετάρτη ώρα 6,30 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (Παλαιό Δημαρχείο) Λιβαδειάς. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Προέγκριση Ίδρυσης Καταστήματος «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ » του κου ΚΑΡΑΛΗ ΗΛΙΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

2. Προέγκριση Ίδρυσης Καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ » της κας ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ ΠΑΓΩΝΑΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ.

 3. Χορήγηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων μετά παρατάσεως για ένα χρόνο στον κο ΜΠΟΥΡΛΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

 4. Προτάσεις για την σύνταξη τεχνικού προγράμματος έργων για το έτος 2013.

5. Γνωμοδότηση επί της υπ΄αριθμ. 49/2012 μελέτης της ΤΥΔΛ: με τίτλο «Συντήρηση κατασκηνωτικού κέντρου»

 6. Γνωμοδότηση για την κοπή δένδρων επί της οδού Αισχύλου κατά την εκτέλεση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΑΙΣΧΥΛΟΥ ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΟ ΕΡΚΥΝΑ ΕΩΣ ΟΔΟ ΦΙΛΩΝΟΣ»

7. Εξέταση αιτήματος «ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ» περί μεταφοράς των κάδων απορριμμάτων που βρίσκονται στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου.

8. Εξέταση αιτήματος του Προοδευτικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ανάληψης περί προβλημάτων στον οικισμό της Ανάληψης και προτάσεις».

9. Διάφορες προτάσεις. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ


 Πηγή: http://thivanews.blogspot.gr/

Σχόλια