ΘΗΒΑ:Με επιτυχία στη Θήβα ο τελικός του Ελληνικού «Grand Prix Στίβου 2013»

26-7-2013


















 Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή κορυφαίων πρωταθλητών του Στίβου ολοκληρώθηκε, στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013, o τελικός του «Ελληνικού Grand Prix Στίβου» και τα 80μ με εμπόδια Πανκορασίδων Α’, που... διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βοιωτίας – Εύβοιας.

 Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Θηβαίου αθλητή, καθηγητή και προπονητή Χρήστου Βουδούρη και συμμετείχαν σπουδαίοι Έλληνες αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Κατά τη διάρκεια του αγώνα έγινε ένα πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ από την Μαρία Μπελιμπασάκη και δύο όρια για το παγκόσμιο της Μόσχας, στα 200μ από την Μπελιμπασάκη και στο ύψος από την Αντωνία Στεργίου. Τα πλήρη αποτελέσματα από τον αγώνα της Θήβας δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ στο ακόλουθο link: http://www.segas.gr/segas/NewPage.aspx?pagenb=126846

 Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Για έκτη συνεχή χρονιά ο Δήμος μας διοργανώνει τον τελικό του Ελληνικού Grand – Prix στίβου, στη μνήμη του αθλητή – προπονητή Χρήστου Βουδούρη και υποδέχεται τους καλύτερους αθλητές. Είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο το γεγονός ότι παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αθλητισμός στην Ελλάδα, εξακολουθούν να σημειώνονται επιτυχίες, καθώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με αγάπη για τον αθλητισμό, που δεν σταματούν παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε. Αναμφισβήτητα ο αθλητισμός, ως θεσμός αποβλέπει σε ανώτερους σκοπούς αγωγής και παιδείας και αποτελεί έναν τρόπο έκφρασης της ανθρώπινης σωματικής και πνευματικής ομορφιάς. Ο Δήμος Θηβαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας στηρίζουν και θα συνεχίσουν να στηρίζουν παρόμοιες εκδηλώσεις». 

Πηγή:http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Σχόλια