ΘΗΒΑ:«Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας»: Αυγουστιάτικο Φεγγάρι 2013 - Μουσική βραδιά, Μπροστά στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήβας

21-8-2013























 Αγαπητοί φίλοι και φίλες το Αυγουστιάτικο φεγγάρι καταυγάζει τον ουρανό της Θήβας και τα σπουδαία μνημεία της χιλιάδες χρόνια τώρα, καθώς το νήμα της ζωής στην πόλη του Κάδμου συνεχίζει στην πορεία του τα πεπρωμένα του Ελληνισμού. Με τις μικρές δυνάμεις μας, με το Φροντιστήριο της Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας διακονούμε την παράδοση αυτής της Ιερής Πόλης, σεμνοί Ιεροφάντες ένδοξων ή τραγικών μορφών της ιστορίας μας και του πολιτισμού μας. Η συνείδηση συνυφασμένη με τη γνώση διασφαλίζει τη συνέχεια της ιστορικής πορείας του Έθνους μας στην οποία η πόλη της Θήβας υπήρξε φωτεινό μετέωρο.

Θα μείνουμε προσηλωμένοι στο χρέος μας να συντηρήσουμε τα έργα των πατέρων μας, των προγόνων μας απέναντι σε όποιες δυσκολίες και αντιξοότητες και να εμφυσήσουμε στη νεολαία μας τα ιδεώδη που ανέδειξαν τη φυλή μας παιδαγωγό και εκπολιτιστή της Παγκόσμιας Κοινωνίας. Με φιλικούς χαιρετισμούς. Θεόδωρος Σπυρόπουλος.


 Πηγή:http://thivaononlihe.blogspot.gr/

Σχόλια