ΘΗΒΑ:Συνελήφθη 32χρονος στην Θήβα, για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνημάτων

25-2-2014


















 Κατά τη διενέργεια αιφνιδιαστικού ελέγχου σε παντοπωλείο ιδιοκτησίας του, κατασχέθηκαν δεκαοκτώ (18) πυροτεχνήματα (τύπου ρουκέτες - σφυρίχτρες), πυροδοτούμενα από εδάφους. Συνελήφθη, χθες (24-02-2014) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη κατοχή και πώληση πυροτεχνημάτων.


Ειδικότερα χθες το βράδυ, μετά την πραγματοποίηση αιφνιδιαστικού ελέγχου σε παντοπωλείο ιδιοκτησίας του 32χρονου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε πάγκο του καταστήματος και κατασχέθηκαν, δεκαοκτώ (18) πυροτεχνήματα μεγάλου μεγέθους (τύπου ρουκέτες - σφυρίχτρες), πυροδοτούμενα από εδάφους, τα οποία ο 32χρονος κατείχε προς πώληση, χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


 Οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, εν όψει του εορτασμού των Αποκριών, θα εντατικοποιηθούν με σκοπό την αποτροπή της παράνομης εμπορίας και διάθεσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων προκειμένου να αποφευχθεί η πρόκληση ατυχημάτων σε βάρος χρηστών και ανυποψίαστων πολιτών.

Πηγή:thivarealnews.blogspot.com

Σχόλια