Πάρτι εκατομμυρίων ευρώ στο Σκορπιό

24-3-2014

















Στιγμές χλιδής θα ξαναζωντανέψουν στο Σκορπιό, σε δύο μήνες από τώρα, αφού ο μπαμπάς Ριμπολόβλεφ ετοιμάζει... ένα πάρτι γενεθλίων εκατομμυρίων ευρώ για τη μονάκριβη κόρη του.
Ειδικότερα, ο Ρώσος μεγιστάνας Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ ετοιμάζει ένα πάρτι που θα μείνει σε όλους τους καλεσμένους αξέχαστο, ένα πάρτι-υπερπαραγωγή που μπαμπάς και κόρη θέλουν να περάσει στην ιστορία για τη χλιδή και την πολυτέλεια που θα αποπνέει.

Στο ιδιόκτητο νησί θα πατήσουν το πόδι τους τον προσεχή Ιούνιο πάμπλουτοι επιχειρηματίες, γαλαζοαίματοι και πολλοί σταρ, προσωπικοί φίλοι της οικογένειας ενώ δεν αποκλείει κανείς την πιθανότητα, η Εκατερίνα να δώσει αδρά αμοιβή στην αγαπημένη της τραγουδίστρια, την Beyonce για να εμφανιστεί εκεί το συγκεκριμένο βράδυ.

Τα γενέθλια της νεαρής Ρωσίδας είναι στις 4 Ιουνίου και ήδη βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα για να ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Σύμφωνα με τη Σίβυλλα, οι σαμπάνιες και καλά τοπικά κρασιά θα ρέουν άφθονα ενώ το μενού θα περιλαμβάνει εκλεπτυσμένες σχέσεις, από χαβιάρι και φουά γκρα μέχρι ό,τι άλλο μπορεί να έχει ανάγκη ο απαιτητικός ουρανίσκος των εκλεκτών προσκεκλημένων.

Όσο για τη χρυσή λίστα των προσκεκλημένων, αυτή θα περιλαμβάνει σίγουρα τους γαλαζοαίματους του Μονακό, αφού ο Ριμπολόβλεφ έχει στενή φιλία εδώ και χρόνια με τον πρίγκιπα Αλβέρτο ενώ και η Εκατερίνα είναι στενή φίλη της Σαρλότ Κασιράγκι, κόρης της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό.
Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το πάρτι θα μας απασχολήσει πολύ!

Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια