Οι φωτογραφίες της Τατιάνας Στεφανίδου που έκαναν το ίντερνετ να πάρει φωτιά! [photos]

5-3-2014

















 του Ανδρέα Θεοδώρου

Εκτός από τρυφερή σύζυγος, υπέροχη μητέρα και επιτυχημένη παρουσιάστρια, είναι -πάνω από όλα- μια εντυπωσιακή γυναίκα. Στα 44 της χρόνια το πορσελάνινο δέρμα σε συνδυασμό με... το fit κορμί της, κάνει ακόμα και τα 20χρονα μοντέλα να χάνουν τον ύπνο τους.

Η παρουσιάστρια άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό με τις τελευταίες φωτογραφίες που ανέβασε πριν από μερικές ημέρες στο προσωπικό της blog. Όλοι αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό που την κάνει πιο λαμπερή από ποτέ. Το... όπλο, λοιπόν, που της χαρίζει κοιλιακούς και καλλίγραμμα πόδια δεν είναι άλλο από τις pilates. Αν και η γυμναστική δεν είναι κάτι καινούριο στη ζωή της, αφού έχει σπουδάσει κλασικό μπαλέτο, η Τατιάνα είχε να γυμναστεί συστηματικά από τα μαθητικά της χρόνια.






















«Κάνω κάτι για τον εαυτό μου»

Εδώ και περίπου έξι μήνες και θέλοντας να ενισχύσει την εμφάνισή της ξεκίνησε pilates, με τα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά. «Τώρα κάνω κάτι για την υγεία και τον εαυτό μου», αναφέρει χαρακτηριστικά. Με αυτού του είδους τη γυμναστική, είδε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το σώμα της να γίνεται γραμμωμένο, χωρίς να αποκτά όγκο. «Είναι ένας τρόπος άσκησης που δεν γίνεται εφιάλτης. Δεν πιάνεσαι, δεν πεθαίνεις στον πόνο και χύνεις τόνους ιδρώτα», ομολογεί.

Η παρουσιάστρια αφιερώνει 45 λεπτά τέσσερις φορές την εβδομάδα, προκειμένου να γυμνάσει το σώμα της. Εκτός από προπονήσεις pilates, η ημέρα της ξεκινά με 15 λεπτά διάδρομο, συνεχίζει με βαράκια, κοιλιακούς, ασκήσεις των ποδιών και τελειώνει κάνοντας stretching. Ακόμα και τα Σαββατοκύριακα, μαζί με την κόρη της Λυδία παίρνουν τα ποδήλατα τους και κάνουν βόλτες στους δρόμους της Κηφισιάς.























Η διατροφή της

Εκτός από τη νέα της μεγάλη αγάπη στις pilates, η Τατιάνα, προσέχει πάρα πολύ και τη διατροφή της. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει εντάξει στην γκαρνταρόμπα της πιο μοντέρνα ρούχα που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της. Αποφεύγει τις διατροφικές παρασπονδίες φροντίζοντας να καταναλώνει πέντε μικρά γεύματα, πάντα βασισμένα στην ισορροπημένη διατροφή. Επιπλέον έχει κάνει μικρές αλλαγές στη μαγειρική της και έχει πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα. Αντικατέστησε όλα τα λευκά τρόφιμα με προϊόντας ολικής άλεσης, αλλά και τον μοσχαρίσιο κιμά με γαλοπούλας. Παράλληλα, πίνει καθημερινά 3-4 ποτήρια πράσινο τσάι, καθώς επιταχύνει το μεταβολισμό της, ενώ έχει βάλει στο μενού της ψάρια και όσπρια.

Επιδερμίδα κοριτσιού

«Προσπαθώ να τρέχω πίσω από τη δημόσια εικόνα μου», δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Τατιάνα. Εδώ και μερικούς μήνες και μέσα από το blog της αποκάλυψε το μυστικό για λαμπερή και νεανική επιδερμίδα. Η παρουσιάστρια εφαρμόζοντας την μέθοδο PRP (Platelets Rich Plasma) είδε την όψη της να μεταμορφώνεται. Πρόκειται για μια ήπια θεραπεία χωρίς παρενέργειες και χωρίς να χρειάζονται να μπουν στον οργανισμό ξένα υλικά παρά μόνο το ίδιο το αίμα του. Έτσι η Τατιάνα επισκέπτεται τον πλαστικό χειρουργό της Ιωάννη Γκούρα, ο οποίος κάνει την έκχυση του συγκεκριμένου αυτόλογου βιολογικού υλικού, ξυπνώντας τα ενήλικα βλαστοκύτταρα και κάνοντας τις ρυτίδες της παρουσιάστριας να αποτελούν... παρελθόν.

Το μεγαλύτερο όπλο της βέβαια ενάντια στη φθορά του χρόνου, δεν είναι τίποτα άλλο από την ευτυχία που νιώθει στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου. Η Τατιάνα παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, φροντίζει να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο της στον Νίκο και στην οικογένεια τους. Πλάι του νιώθει ηρεμία και γαλήνη κάτι που μαρτυρά και το πλατύ της χαμόγελο. Όπως άλλωστε έχει παραδεχτεί, η αγάπη και η φροντίδα που λαμβάνει από τοσύζυγό της είναι αυτά που την κάνουν να ακτινοβολεί.

Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια