Ο Γιάννης Λαγός και η «πρόστυχη ναζιστούλα» – Νέα sms «καίνε» τον βουλευτή

22-3-2014



















Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την δράση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού και τον ρόλο που είχε στον Πειραιά. Η δικογραφία για την δράση της οργάνωσης αναφέρει ότι ο Γιάννης Λαγός ήταν ο άνθρωπος στον οποίο λογοδοτούσαν οι τοπικές οργανώσεις του Πειραιά και αυτός που ενημερωνόταν για τις επικείμενες επιθέσεις σε μετανάστες και αντιεξουσιαστές.

Σύμφωνα με την Δημόσια Τηλεόραση, ο Γιάννης Λαγός αποκαλούσε την σύντροφο του Νικόλ, «πρόστυχη ναζιστούλα» ενώ μάλιστα την είχε ενημερώσει μετά την επίθεση χρυσαυγιτών στο στέκι «Το Συνεργείο» στην Ηλιούπολη:

Γιάννης Λαγός: «Πήγε πολύ καλά, αλλά στο τέλος έκαναν προσαγωγές. Τώρα πάμε στο τμήμα»
Νικόλ: «Ο άντρακλάς μου δέρνει… λα λα λα. Γουστάρω! Εξιτάρομαι κάθε φορά που το κάνεις. Είχες από Απρίλη;»

Σε ένα άλλο μήνυμα ο βουλευτής καληνυχτίζει την σύντροφο του: «Ετοιμάζομαι να κοιμηθώ πρόστυχη ναζιστούλα».

Στην προσπάθεια του να κρατήσει στην Χρυσή Αυγή μία γυναίκα που διαφωνούσε, ο Γιάννης Λαγός της έστειλε μήνυμα στο οποίο την απειλούσε λέγοντας της ότι θα την μακελέψει:
«Μιας κι έγινες αναρχικιά λοιπόν, πες στους φίλους σου ότι θα συνεχίσω να τους μακελεύω όπου τους βρίσκω. Τους έχω κάνει ρεζίλι. Τους βρίσκω και τους στέλνω στο νοσοκομείο. Και θα στείλω πολλούς ακόμη. Πες τους τα αυτά αναρχική Μαριάννα. Όσο για σένα, κάτσε εκεί και βρίζε με. Σας έχω γραμμένους όλους. Και σήμερα να σκοτωνόμουν, δε με νοιάζει. Ήδη έχω ανθρώπους που σκοτώνονται για μένα. Θα σας μακελέψω μέχρι τέλους. Πήγαινε στους φίλους σου τους αναρχικούς και τους Πακιστανούς».

Άλλο ένα μήνυμα που αναφέρεται στην δικογραφία, είναι σταλμένο στον Γιώργαρο: «Καλό καλοκαίρι. Ξεκουραστείτε. Έχετε κάνει πάρα πολλά. Χαίρομαι που σας έχω συναγωνιστές. Είσαστε φοβερή τοπική και υπέροχοι άνθρωποι. Συνεχίστε έτσι Γιωργάρα. Ο τόπος μας και η ΧΑ έχουν ανάγκη από τέτοιες παρουσίες. Συγχαρητήρια… Δεν θα σας αδειάσω ποτέ. Και σου είχα πει από την πρώτη στιγμή ότι θα ακολουθήσουμε σκληρή χρυσαυγίτικη γραμμή».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε λάβει ένα μήνυμα το οποίο δείχνει τα εσωτερικά μαχαιρώματα μέσα στο κόμμα. Ένα μέλος από την Θεσσαλονίκη, είχε στείλει στον Λαγό: «Να ξέρεις Γιάννη, Θεσσαλονίκη κάνει κουμάντο η γκόμενα του βουλευτή Ματθαιόπουλου. Άσε, τραγική κατάσταση. Γιάννη, η τύπισσα είναι ο άνθρωπός του, όλη τη φοβούνται».

Πηγή: KoolNews.gr

Σχόλια