Η ΦΙΕΣΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Α ' Ε.Π.Σ.ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑ'Ι'ΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ !!!!

29-4-2014


















 Α.Ο. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΚΡΑΙΦΝΙΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Ιστορικός Α.Ο.Απόλλων Ακραιφνίου διοργανώνει το Σαββάτο 3 Μα'ι'ου και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Γήπεδο Ακραιφνίου , Μεγάλη Γιορτή - Φιέστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στον Α ' Ομιλο Ποδοσφαίρου τής Β ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας και την Άνοδο στην Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας , φιλοξενώντας την ομάδα Νέων τής Π.Α.Ε. Λεβαδειακός , σε έναν Αγώνα πού αναμένεται να προσελκύσει όλο τον φίλαθλο κόσμο τού Ιστορικού Ακραιφνίου , πού είναι υπερήφανος για την Νεανική Ποδοσφαιρική Ομάδα του , πού απαρτίζεται από ντόπια παιδιά και υπό την καθοδήγηση τού Άξιου Προπονητή τους κ. Άγγελου Κυριάκου έγραψαν Ιστορία με την εντυπωσιακή τους πορεία φέτος στο Πρωτάθλημα τού Α ' Ομίλου τής Β ' Ε.Π.Σ Βοιωτίας κατακτώντας το Πρωτάθλημα , και την Άνοδο στην Μεγάλη Κατηγορία τού Βοιωτικού Ποδοσφαίρου .

Πριν από την έναρξη αλλά και στο ημίχρονο τού Αγώνα , Μουσική , Χάπενινγκ , Εκπλήξεις αλλά και το Τμήμα Μοντέρνου Χορού τού Πολιτιστικού Συλλόγου '' Ακραιφνείς '' πού θα ψυχαγωγήσει τον κόσμο με Χορούς , αναμένεται να συμβάλουν στην δημιουργία Εντυπωσιακής Εορταστικής Ατμόσφαιρας προς τιμήν τού Πρωταθλητή Α.Ο. Απόλλων Ακραιφνίου . Μετά το πέρας τού Αγώνα θα ακολουθήσει η Απονομή των Μεταλλίων και τού Κυπέλλου τού Πρωταθλητή από την Ε.Π.Σ.Βοιωτίας , αλλά και Τιμητικές Απονομές σε πρωταγωνιστές τής Ποδοσφαιρικής Ιστορίας τού Ιστορικού Α.Ο. Απόλλων Ακραιφνίου , πού επανέρχεται και πάλι στην Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας 20 χρόνια μετά . *** Το Διοικητικό Συμβούλιο τού Πρωταθλητή Α.Ο. Απόλλων Ακραιφνίου προσκαλεί τον κόσμο τού Ακραιφνίου και των γύρω περιοχών στην Μεγάλη Εορταστική Εκδήλωση τής Ιστορικής Πρωταθλήτριας Ομάδας τού Ακραιφνίου .

Μέ Τιμή
Τό Διοικητικό Συμβούλιο τού Α.Ο. Απόλλων Ακραιφνίου

ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com

Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια