ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΠ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ:Απάντηση σε αίτημα διεξαγωγής δημόσιας συζήτησης

22-5-2014















 ΘΕΜΑ: Πρόταση για διεξαγωγή δημόσιας συζήτησης


Σε απάντηση της σχετικής επιστολή σας, σύμφωνα με την οποία μας προτείνετε την διεξαγωγή δημόσιας συζήτησης (DΕBATE) σε δημόσιο χώρο παρουσία εκπροσώπων τύπου και πολιτών, αναφορικά με τοπικά θέματα, την Παρασκευή 23 Μαΐου το βράδυ, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
α. Είμαστε απόλυτα σύμφωνοι ότι η υπεύθυνη και έγκυρη ενημέρωση αναδεικνύει τον πολιτικό διάλογο και δίνει ακριβείς και ξεκάθαρες απαντήσεις στα ερωτήματα των ψηφοφόρων.

Επίσης συμφωνούμε ότι ο ειλικρινής και δημιουργικός διάλογος χωρίς οξύτητες και ακρότητες είναι προς όφελος του γενικότερου συμφέροντος του Δήμου και φυσικά είναι και δικό μας πιστεύω ότι ο σωστά ενημερωμένος πολίτης γίνεται αρωγός στην προσπάθεια της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής.
β. Στα πλαίσια των παραπάνω αρχών μας και λόγω της συμμετοχής μας στην εκλογική διαδικασία της επόμενης Κυριακής, έχουμε προγραμματίσει σύντομες επισκέψεις σε όλες τις περιοχές του Δήμου μας. Με δεδομένο όμως ότι η επιστολή σας έφθασε καθυστερημένα (Τετάρτη ώρα 13:00) δεν είναι δυνατόν πλέον ούτε να συμπιέσουμε ακόμη περισσότερο το πρόγραμμά μας, ούτε φυσικά να ματαιώσουμε κάποιες επισκέψεις της Παρασκευής.

γ. Θεωρούμε επίσης ότι μια τέτοια συζήτηση (DEBATE) πρέπει να γίνεται μεταξύ όλων των υποψηφίων όπως και έγινε πρόσφατα, προκειμένου να υπάρξει πλουραλισμός απόψεων και θέσεων και ως εκ τούτου δεν συνηγορούμε να πραγματοποιηθεί κάποια τέτοια συζήτηση την παρούσα περίοδο.

Θέλουμε και πιστεύουμε ότι ο δημιουργικός διάλογος θα συνεχιστεί σε εποικοδομητική βάση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει από τις εκλογές στις 25-5-2014 σύμφωνα με την ετυμηγορία των συνδημοτών μας.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
¨ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ¨
NΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια