Ανακοίνωση των Οργανώσεων Θήβας της ΚΝΕ

22-7-2014















 Ανακοίνωση των Οργανώσεων Θήβας της ΚΝΕ


Με αφορμή τις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις για το 40ο φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, συγκεκριμένα το τουρνουά 5χ5 στο γήπεδο στις καινούριες κάτω εργατικές, με σύνθημα «ζωή ολόκληρη όχι με δώσεις λέμε όχι σε όλα τα ναρκωτικά», καθώς επίσης και της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσουμε στην πλατεία των πάνω εργατικών κατοικιών στις 18 και 26 του μηνός αντίστοιχα.

Με αφορμή λοιπόν αυτές την Πέμπτη 10 Ιουλίου στείλαμε αίτηση στο δήμο Θηβαίων να μας παραχωρηθούν οι χώροι για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Στην αίτηση συμπεριλάβαμε τα εξής αιτήματα που αποτελούν ανάγκη και απαίτηση των κατοίκων της περιοχής:

1. Την τοποθέτηση διχτύων στα τέρματα του γηπέδου

2. Τον Φωτισμό του γηπέδου

3. Τον καλλωπισμό και την αποκατάσταση της πλατείας των πάνω εργατικών κατοικιών που αποτελεί εστία κινδύνου για τα παιδιά και τους κατοίκους της περιοχής. 4. Την συστηματική καθαριότητα των χώρων άθλησης και αναψυχής της νεολαίας.

Το θέμα αυτό επίσης θα θέσουν οι εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίασή του.

Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας αποτελεί το μοναδικό αποκούμπι και στήριγμα της νεολαίας των φτωχών λαϊκών οικογενειών και πρωτοστατεί στο πλευρό του ΚΚΕ σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα για την ικανοποίηση των αναγκών της εργατικής τάξης και των παιδιών της.
Καλούμε την νεολαία των εργατικών κατοικιών καθώς επίσης και την νεολαία όλης της περιοχής να συμμετέχει μαζικά στις Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ στην πόλη μας γιατί όπως είπε στην απολογία του ο Κομμουνιστής Νίκος Μπελογιάννης πρέπει « Να χτίσουμε ένα κόσμο στο μπόι των ονείρων μας, στο μπόι των ανθρώπων!


Πηγή: thivanews.blogspot.gr

Σχόλια