Ανήλικος παρασύρθηκε από λεωφορείο στην Εθνική Οδό

13-8-2014

















 Ο 16 ετών Αλβανός παρασύρθηκε θανάσιμα την ώρα που διέσχιζε κάθετα το δρόμο, από αλβανικό λεωφορείο με κατεύθυνση τα Ιωάννινα Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 16χρονος που παρασύρθηκε από αλβανικό λεωφορείο στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων (92,8 χιλιόμετρο) την ώρα που διέσχιζε τον δρόμο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, λίγο πριν από τη διασταύρωση στον Κουβαρά και απέναντι από κατάστημα όπου πραγματοποιούν στάση λεωφορεία όλο το 24ωρο, ο οδηγός λεωφορείου της διαδρομής Αλβανία-Καλαμάτα στάθμευσε δεξιά στο οδόστρωμα (είχε κατεύθυνση προς Αντίρριο) και κάποιοι αποβιβάστηκαν με σκοπό να περάσουν απέναντι.

Ανάμεσά τους και ο άτυχος ανήλικος, υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 16 ετών που παρασύρθηκε θανάσιμα την ώρα που διέσχιζε κάθετα το δρόμο, από αλβανικό λεωφορείο με κατεύθυνση τα Ιωάννινα.

Ο θάνατος του άτυχου νέου διαπιστώθηκε αμέσως και στο σημείο κατέφθασαν αυτοκίνητα της Αστυνομίας και της Τροχαίας, που συνέλαβαν τον οδηγό, έκαναν ελέγχους για μέθη και ξεκίνησαν την προανάκριση (την ανέλαβε η Τροχαία) για το τραγικό συμβάν.


Πηγή: voria.gr

Σχόλια