ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Επιστολή - πρόσκληση για συνάντηση εργασίας με θέμα την αντιμετώπιση του προβλήματος διέλευσης βαρέων οχημάτων απο το επαρχιακό οδικό δίκτυο, τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου

16-10-2014












Λιβαδειά,



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου απέστειλε σήμερα επιστολή – πρόσκληση σε όλους τους αρμόδιους φορείς με την οποία τους προσκαλεί σε συνάντηση εργασίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:30 στο Δημαρχιακό Κατάστημα Χαιρωνείας με θέμα την αντιμετώπιση του προβλήματος διέλευσης βαρέων οχημάτων από το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι η πρόσκληση είναι ανοικτή και προς όλους τους πολίτες οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συνάντηση. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής και ο πίνακας αποδεκτών.

Θέμα : Πρόσκληση για συνάντηση εργασίας αναφορικά με την κυκλοφοριακή επιβάρυνση του επαρχιακού οδικού δικτύου λόγω αύξησης της τιμής των διοδίων

Όπως είναι ήδη γνωστό μετά τη θεαματική αύξηση των τιμών των διοδίων παρατηρείται έντονος φόρτος κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο δευτερεύον οδικό δίκτυο, καθώς οι οδηγοί των οχημάτων επιλέγουν το επαρχιακό οδικό δίκτυο για την αποφυγή του υψηλού κόστους διέλευσης από τους σταθμούς των διοδίων, γεγονός που δημιουργεί συνθήκες υψηλής επικινδυνότητας και απειλείται η ασφάλεια των κατοίκων των περιοχών από τις οποίες διέρχονται.

Επειδή, η ασφάλεια των κατοίκων αποτελεί πρωτεύουσα υποχρέωση όλων μας, σας προσκαλώ σε συνάντηση εργασίας τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 18:30 στο Δημαρχιακό κατάστημα Χαιρωνείας για την ανταλλαγή απόψεων και λήψη απόφασης για τον τρόπο αντιμετώπισης του ανωτέρω προβλήματος. Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη για την άμεση επίλυση του θέματος αυτού που ταλαιπωρεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τους κατοίκους των πόλεων και των χωριών της περιοχής μας.


Με εκτίμηση
Η Δήμαρχος Λεβαδέων
Γιώτα Πούλου


Πηγή:thivanews.blogspot.gr/

Σχόλια