Οριστικό τέλος για Μπουραντά και Κοινωνία Αξιών μαζί με δημόσια συγγνώμη.

















Οριστικό τέλος δίνει στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια με την ίδρυση του κόμματος Κοινωνία Αξιών ο γνωστός καθηγητής και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς μετά την εκλογική αποτυχία στις περασμένες ευρωεκλογές και την αδυναμία στη συνέχεια να βρεθεί λύση ευρύτερης συμπόρευσης δυνάμεων του κεντρώου χώρου.

Με δήλωσή του στην προσωπική του σελίδα ο διακεκριμένος καθηγητής εκφράζει την απογοήτευσή του για την αποτυχία, αποκαλύπτει πως αισθάνεται ξένος σε τούτη τη χώρα, ζητά ειλικρινά συγγνώμη από όσους έκανε να πιστέψουν ότι μπορεί να υπάρξει μια κοινωνία αξιών και δηλώνει ότι η σχέση του με το κόμμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ έχει τελειώσει οριστικά

Η δήλωση του προέδρου και ιδρυτή της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ έχει ως εξής:

ΑΜΕΣΩΣ μετά τη σαφή απόρριψη της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΞΙΩΝ στις εκλογές από την Ελληνική κοινωνία παραιτήθηκα από πρόεδρός της. Αισθάνομαι ξένος σε τούτη τη χώρα. H σχέση μου με την Ελληνική κοινωνία όπως και με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ έχει τελειώσει οριστικά.
Ζητώ συγνώμη διότι πίστεψα και έκανα και άλλους να πιστέψουν ότι μπορεί να υπάρξει μια κοινωνία αξιών. Έκανα λάθος παραδοχές. ΖΗΤΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Σχόλια