Θεσπιές: 29χρονος ήταν "βουτηγμένος" στην παρανομία!

22-12-2014


















Τον έπιασαν οι αστυνομικοί να έχει λαθραίο καπνό.

Στην συνέχεια όταν εξέτασαν το ιστορικό του βρήκαν και άλλες παρανομίες. Διαπιστώθηκε ότι ο 29χρονος είχε παραβιάζει δικαστική απόφαση απέλασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, σύμφωνα με την οποία είχε απελαθεί την 25-09-2008 και είχε εισέλθει ξανά και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων διαμονής.
Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 29χρονο από τους αστυνομικούς, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (25) γραμμαρίων.

Ακολούθως σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 29χρονου στην ανωτέρω περιοχή, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε, μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, μεικτού βάρους (190) γραμμαρίων. Η ανωτέρω ποσότητα καπνού, συνολικού βάρους (215) γραμμαρίων, θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια