ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Τα χοντρά "ΓΑΛΛΙΚΑ" της Σπυροπούλου που προκάλεσαν την έκρηξη του Κοντομηνά και την έστειλε!

15-12-2014


















 Η απόφαση της διοίκησης του ALPHA για την απομάκρυνση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έσκασε σαν βόμβα στα τηλεοπτικά δρώμενα και στον κόσμο της showbiz... Η αλήθεια είναι πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ακροβατούσε για αρκετό καιρό σε τεντωμένο σκηνή εξαιτίας των αδικαιολόγητων εκρήξεων της εναντίον συνεργατών της, με τις φωνές της ακούγονται σε ολόκληρο τον ALPHA, έστω κι αν το κτίριο καταλαμβάνει πολλά τετραγωνικά.

Το κλίμα που είχε διαμορφωθεί στα παρασκήνια της εκπομπής «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» ήταν πλέον οριακό, με αλλεπάλληλες αποχωρήσεις και με έντονη δυσαρέσκεια από την πλευρά των συνεργατών της για την συμπεριφορά της νεαρής παρουσιάστριας. Σε αυτά ήρθαν να προστεθούν και οι υπαινιγμοί- φωτιά της Κωνσταντίνας για την «χρυσή κυρία» του ALPHA η οποία φέρεται να εξέφρασε την δυσαρέσκεια της στον πρόεδρο του καναλιού Δημήτρη Κοντομηνά. Με κάθε τρόπο ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η ηγετική ομάδα του σταθμού προσπαθούσαν όλο αυτό το διάστημα να αποκλιμακώσουν την ένταση και να αποκαταστήσουν την ηρεμία στους διαδρόμους του καναλιού, παρεμβαίνοντας πυροσβεστικά στις εστίες που άναβε η νεαρή παρουσιάστρια.
Το επεισόδιο όμως που ξεχείλισε το ποτήρι και προκάλεσε την έκρηξη του ίδιου του προέδρου του καναλιού ήρθε πριν από λίγες ημέρες με το ξέσπασμα της Κωνσταντίνας να ξεπερνά κάθε όριο, σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων στον σταθμό.

Έξαλλη η Κωνσταντίνα αντέδρασε με πολλά «γαλλικά» όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με την… ανάρμοστη διαμαρτυρία ενός συνεργάτη της στην εκπομπή γιατί δεν προέβαλε στην εγγραφή της εορταστικής εκπομπής ένα βίντεο που είχε ετοιμάσει. Παρουσία της παραγωγής και της διοίκησης η Κωνσταντίνα φέρεται να ξεπέρασε εαυτόν με απίστευτες εκφράσεις όπως: «είστε ένα τίποτα όλοι! Είστε εδώ γιατί εγώ γουστάρω! Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε εμένα. Στο που.... μου, όποιος δεν γουστάρει. Είστε όλοι αναλώσιμοι. Αν θέλετε αυτά να κάνετε αλλού, όχι στο μαγαζί μου. Εγώ είμαι εδώ για να βάφομαι και να βγαίνω όμορφη.»

Το επεισόδιο έφτασε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όσο πιο ψηλά γινότανε στην ιεραρχία του σταθμού και η απόφαση πάρθηκε ακαριαία. Έτσι, μετά την εκπομπή της Κυριακής ανακοινώθηκε στη νεαρή παρουσιάστρια το τέλος της συνεργασίας. Το αν θα απορροφηθεί σε κάποιο άλλο πόστο του σταθμού, αν θα ξεκινήσει μια νέα προσπάθεια μπροστά από τις κάμερες ή θα αποχωρήσει εντελώς από την Κάντζα, παραμένει ερωτηματικό.

Πάντως, εκπρόσωπος της διοίκησης, μεταφέροντας προφανώς το κλίμα του ίδιου του Δημήτρη Κοντομηνά, φέρεται να ζήτησε συγνώμη από τους εργαζόμενους που έγιναν αποδέκτες της οργής της νεαρής Κωνσταντίνας.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια