ΘΗΒΑ:Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της η Θήβα

17-12-2014























Στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοτικός υπάλληλος Μιχάλης Κολλημένος και την πλαισίωσαν μουσικά η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Νίκης Πανταζάτου και η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Χριστίνας Μιχαλάκη, οι παραστάσεις των οποίων μάγεψαν το κοινό!

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης προσφέροντας χριστουγεννιάτικα εδέσματα στους δημότες και επισκέπτες που βρέθηκαν στην πλατεία, ο Σύλλογος Γυναικών “Ισμήνη”, το Κ.Α.Π.Η. Θήβας, ο Σύλλογος Γυναικών “Διρκαίος Κύκνος” και η “ΧΕΝ Θήβας”.

Το χριστουγεννιάτικο τραπέζι συμπληρώθηκε με προσφορές γλυκισμάτων και αναψυκτικών από ζαχαροπλαστεία, αρτοποιεία και super market της περιοχής.

Την τιμητική τους φυσικά είχαν οι μικροί δημότες, με τους “Αμπάρζαλους” να τους διασκεδάζουν με face painting και μπαλονοκατασκευές και τον Άγιο Βασίλη, επίσημο προσκεκλημένο της εκδήλωσης να τους μοιράζει δώρα. Οι “Αμπάρτζαλοι” ήταν προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια