Το μεγάλο παράπονο της Αλίκης Βουγιουκλάκη -Τι ζήταγε επίμονα λίγες ώρες πριν πεθάνει

12-12-2014

















 Mε ένα μεγάλο παράπονο έφυγε από τη ζωή η Αλίκη Βουγιουκλάκη, όπως αποκαλύπτει τώρα η Κική Σεγδίτσα, ένας από τους λιγοστούς ανθρώπους που η μεγάλη σταρ εμπιστευόταν πάρα πολύ και της άνοιγε την καρδιά της.

Μιλώντας στο Λοιπόν, η γνωστή δημοσιογράφος λίγες ημέρες πριν από την έκδοση του βιβλίου της «Σπασμένα Καράβια Α. Βουγιουκλάκη – Γ. Ηλιάδης», αποκάλυψε πως η μεγάλη σταρ έφυγε με το παράπονο ότι δεν πρόλαβε να δει τον μεγάλο της έρωτα, που δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Ηλιάδη! «Μέχρι λίγο πριν πεθάνει μιλούσαν στο τηλέφωνο», λέει η Κική Σεγδίτσα. «Τον περίμενε… Του έλεγε: «Πότε θα έρθεις; Πες μου πότε;» Κι αυτός επειδή ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου και υπήρχαν τότε κάποια γεγονότα, δεν μπόρεσε να έρθει πιο γρήγορα. Τη στιγμή που την πήρε στο τηλέφωνο για να της πει ότι έπαιρνε το αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά της, τότε έμαθε πως η Αλίκη μόλις είχε… φύγει», σημειώνει και συνεχίζει: «Έξι χρόνια έμειναν μαζί με τον Γιώργο, αλλά μετά το μυστικό γάμο τους ούτε ένα χρόνο.

Χώρισαν για αυστηρά προσωπικούς λόγους του Ηλιάδη, τους οποίους σεβάστηκε η Αλίκη. Αλλά ουσιαστικά δεν χώρισαν ποτέ. Βλεπόντουσαν κλεφτά. Μιλούσαν στο τηλέφωνο. Προσπάθησαν και δεύτερη φορά να ενωθούν, αλλά δεν ξανακατάφεραν…. Η Αλίκη έπαιρνε τηλέφωνο τον Γιώργο, του έβαζε να ακούει το «Σπασμένο Καράβι» που τραγουδάει ο Κώστας Καράλης.

 Ήταν σαν δύο σπασμένα καράβια οι δυο τους, μακριά ο ένας από τον άλλο… Όλα ήταν μια θύελλα για την Αλίκη… Πάθος» καταλήγει η Κική Σεγδίτσα.



Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια