ΛΙΒΑΔΕΙΑ:Θα κάνουν σεμινάριο για το λιανεμπόριο στην Λιβαδειά

9-12-2014



















 Το Επιμελητήριο Βοιωτίας, με την συνδρομή της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς, διοργανώνουν σεμινάριο, με θέμα:

«Σύγχρονες τάσεις του λιανεμπορίου»

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιάσει στους συμμετέχοντες μια συνολική θεώρηση του ελληνικού λιανεμπορίου.

Θα επιχειρηθεί μια ανάλυση της σημερινής κατάστασης, αλλά ιδιαίτερα θα αναζητηθούν οι προοπτικές του, οι νέες τάσεις και βέβαια οι απαραίτητες δεξιότητες, που πρέπει να αναπτύξει ο σύγχρονος επιχειρηματίας, στο πλαίσιο της ελληνικής μικρομεσαίας λιανεμπορικής επιχείρησης.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος επιμόρφωσης, θα αναλυθούν τα σχετικά ζητήματα, έχοντας την παρακάτω δομή:

• Η δυναμική του λιανεμπορίου, εν μέσω κρίσης
• Η δομή και η σημασία του ελληνικού λιανεμπορίου
• Απώλειες και περιορισμοί
• Τα πλεονεκτήματα των μικρών καταστημάτων
• Η φιλοσοφία SOSSTAM και το μάρκετινγκ γειτονιάς
• Μελλοντικές τάσεις του λιανικού εμπορίου-προκλήσεις για την επόμενη μέρα
• Το εμπόριο, μοχλός δυναμικής οικονομικής ανάπτυξης

Το σεμινάριο, διάρκειας 5 ωρών, θα διεξαχθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά) την Τετάρτη, 17/12/2014 και ώρες 16.00 – 21.00
Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι:

Ο κ. Αντώνιος Ζαΐρης, με σπουδές στις πολιτικές επιστήμες και μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι διδάκτωρ οικονομικής κοινωνιολογίας από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και σήμερα διδάσκει, ως Επισκέπτης Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είναι Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδας (ΣΕΛΠΕ) και συγγραφέας αρκετών βιβλίων, έχοντας διατελέσει, επί 27 χρόνια, διευθυντικό στέλεχος πωλήσεων και marketing. Ο κ. Γεώργιος Σταμάτης, με σπουδές στις νομικές επιστήμες και στο marketing, καθώς και με πολυετή εμπειρία, ως διευθυντικό στέλεχος διαφήμισης και marketing σε διάφορες πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις.

Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής Αιτήσεων: Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014.
Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, για τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, με απαραίτητη προϋπόθεση, την ταμειακή τους ενημερότητα (οικονομικό έτος 2013). Για τα μη μέλη του Επιμελητηρίου, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 30€, ενώ για τους φοιτητές είναι δωρεάν. Επίσης, σημειώνουμε, ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα προηγηθούν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς.

Υπεύθυνος Προγράμματος: Λουκάς Παπαχαραλάμπους,
Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν
με το Επιμελητήριο Βοιωτίας:

Φουντάς Ευάγγελος, τηλ. 22610 28281, fax: 22610 21347, e-mail: fountas@viotiachamber.gr καθώς και να επισκέπτονται το δικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου www.viotiachamber.gr



Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια