Ποια είναι η ξανθιά που χωρίζει Στεφανίδου και Ευαγγελάτο;

21-12-2014



















 Εδώ και πάρα πολλά χρόνια βλέπουμε συνέχεια δημοσιεύματα στα περιοδικά που φέρνουν την Τατιάνα Στεφανίδου... ένα βήμα από τον χωρισμό, να εξομολογείται τι έχει συμβεί.
Φυσικά, τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, πρόκειται για παραμύθια της Χαλιμάς, που βγαίνουν από το στομάχι κάποιων. Και ειδικά τώρα τελευταία έχουν γίνει σταθερή αξία στο περιεχόμενο περιοδικών κίτρινου τύπου τέτοια δημοσιεύματα.

Η Τατιάνα κάθε φορά προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις μέσα από την εκπομπή της ώστε ο κόσμος να μην τα πιστεύει, αλλά εις μάτην. Αυτή τη φορά όμως με αφορμή κάτι που της είπε η Ζωή Λάσκαρη μίλησε για άλλη μια φορά για το θέμα. «Δεν ξέρω που το διάβασες, αλλά δεν το είπα ποτέ. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο περιοδικό που σχεδόν κάθε εβδομάδα, ή βδομάδα παρά βδομάδα, δημιουργεί μια καταπληκτική φανταστική ιστορία, που κάποιος συντάκτης το βγάζει από την κοιλιά του, βάζουν ένα ωραίο τίτλο, βάζουν και μια ξανθιά στο κόλπο, γιατί πρέπει να είναι ξανθιά το αντίπαλο δέος και τα τελευταία 20 χρόνια δημιουργείται ένα παραμύθι για να το αναλώνουν»...



Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια