Αυτή είναι η Playmate που αυτοκτόνησε μετά από κακοποίηση από πολύ γνωστό ηθοποιό...

8-12-2014






















 Μία μία έρχονται στο φως όλες οι περιπτώσεις κακοποίησης γυναικών από τον ηθοποιό... Μπιλ Κόσμπι, μεταξύ των οποίων και η υπόθεση αυτοκτονίας όμορφης Playmate που σόκαρε το Χόλιγουντ πίσω στο 1974.

Η πανέμορφη Playmate Νοεμβρίου του 1968, Πέιτζ Γιάνγκ, επίσης θύμα του διάσημου ηθοποιού, αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς τους άνδρες που πίστευε ότι την είχαν βασανίσει για τόσο πολύ καιρό.

Εχοντας περάσει από το κρεβάτι πολλών ισχυρών ανδρών του Χόλιγουντ μέσα σε μία δεκαετία, το εντυπωσιακό μοντέλο στα 30 της έπαθε γενική κατάρρευση. Οπως αποκαλύπτουν νέα στοιχεία, ανάμεσα στα διάσημα ονόματα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεσή της είναι και ο διάσημος κωμικός Κόσμπι, ο οποίος πρόσφατα κατηγορήθηκε για τουλάχιστον 17 σεξουαλικές επιθέσεις από τα τέλη της δεκαετίας του '60.

Ένα από τα θύματα του Κόσμπι, η δικηγόρος Ταμάρα Γκριν, γνώριζε τη Γιανγκ από τους κύκλους των μοντέλων και θυμάται ότι είχε δει αρκετές φορές το ζευγάρι έξω μαζί. Μιλώντας στην Daily Mail, θυμάται ότι βρήκε τη Γιανγκ στο Ελ Πάσο του Τέξας, όπου η ίδια της είπε ότι ο Κόσμπι βρίσκεται σε περιοδεία και εκείνη ταξιδεύει μαζί του. Ο κωμικός ήταν συχνός θαμώνας στην έπαυλη Playboy Mansion στο Λος Άντζελες, καθώς συνεργαζόταν για καιρό με τον Χιου Χέφνερ.
Η Γιανγκ βρέθηκε νεκρή σε μια λίμνη αίματος στις 7 Απριλίου 1974 στο διαμέρισμά της στο δυτικό Χόλιγουντ. Το άψυχο σώμα του μοντέλου ανακαλύφθηκε πάνω σε μία αμερικανική σημαία στο διπλό κρεβάτι της. Στο δεξί της χέρι ήταν το περίστροφο με το οποίο αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Στο πρόσωπό της είχε ένα ειρηνικό χαμόγελο, σαν να είχε βρει παρηγοριά στον θάνατο, μακριά από το μαρτύριο της ζωής που ζούσε.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια