Επείγουσες Ανακοινώσεις σχετικά με το νερό Δήμου Θηβαίων

27-2-2015


 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήβας ανακοινώνει ότι, λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων στην περιοχή της Θήβας και λόγω των φερτών υλών που εισέρχονται στο κανάλι του Μόρνου, παρουσιάστηκε αυξημένη θολότητα στο προς επεξεργασία νερό, το οποίο προσέρχεται στο Διυλιστήριο της Δ.Ε.Υ.Α. Θήβας που χρησιμοποιείται για την υδροδότηση της πόλης της Θήβας και των Τοπικών Κοινοτήτων Νεοχωρακίου, Ελεώνα και Αμπελοχωρίου.

Συνιστούμε για προληπτικούς λόγους και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, οι καταναλωτές μας να αποφεύγουν τη χρήση του νερού για πόση και παρασκευή τροφών, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του προβλήματος.

Οι εγκαταστάσεις επεξεργασίας του νερού της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. λειτουργούν, αλλά με μειωμένη παρεχόμενη ποσότητα λόγω της θολότητας και αυτό επιβάλει τον περιορισμό της κατανάλωσης στο ελάχιστο δυνατό.

Από τον διαχειριστή του καναλιού που είναι η Ε.ΥΔ.Α.Π. ΑΕ, δεν μας έχει δοθεί αναμενόμενος χρόνος αποκατάστασης της ποιότητας του χορηγούμενου νερού προς επεξεργασία.
Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήβας καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την αδιάλειπτη παροχή νερού, γεγονός που απαιτεί και την συνδρομή των καταναλωτών. Παρακαλούμε για την κατανόηση σας.
Η Δ.Ε.Υ.Α. Θήβας θα σας κρατά ενήμερους με σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
ΔΕΥΑ Θήβας
Αλέκος Στάικος


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια