Ευχαριστήριο από την οικογένεια Τουρκοχωρίτη στους γιατρούς του ΚΑΤ

16-2-2015

















 ΠΡΟΣ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤ
κ. Διοικητή

Ιατρικό, νοσηλευτικό,
διοικητικό προσωπικό,
Ιατρικό Σύλλογο
Κοινοποίηση
κ. Υπουργό Υγείας
κ. Υπουργό Οικονομικών
ΜΜΕ


Ευχαριστούμε θερμά τους γιατρούς του ΚΑΤ Ευγένιο Βλάχο Διευθυντή Παιδοορθοπεδικής Κλινικής με τους Ειδικευόμενους Συνεργάτες Ιατρούς του καθώς επίσης τους Αχιλλέα Κεπενεκίδη Αναπληρωτή Διευθυντή Πλαστικής Χειρουργικής, Βασίλειο Πολυζώη επιμελητή Ορθοπεδικό της Δ΄ Πανεπιστημιακής Κλινικής, Σπύρο Γαλανάκο Υπότροφο Ορθοπεδικό της Δ΄ Ορθοπεδικής υπό τη Διεύθυνση του Γιώργου Μαχαιρά, για την παροχή αξιόπιστων συμβουλών και τέλος το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του ως άνω νοσοκομείου.

Οι συγκεκριμένοι γιατροί επέδειξαν όλη τη μεγαλοπρέπεια που διαθέτουν ως γιατροί και ως άνθρωποι στο επικίνδυνο και πολύπλοκο χειρουργείο ποδιών του 13χρονου γιού μας Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε υποστεί το 2005 σύνθλιψη των κάτω άκρων με ακρωτηριασμό στο δεξί πόδι.

Με πολύωρες προσπάθειες, συνεργαζόμενοι μεταξύ τους, σε ένα μη λειτουργικό πόδι και με την επιστημονικής τους κατάρτιση και εμπειρία θαυματούργησαν και τελειοποίησαν την επέμβασή τους με τη μέθοδο Λιζάροφ ενώ στο δεξί προέβησαν σε διαμόρφωση κολοβώματος.

Σε αυτούς τους ανθρώπους, τους ιατρούς μας διακρίναμε εκτός το ύφος και το ήθος τους, καθαρή συνείδηση, δυνατή πίστη, αξιοπρέπεια, αλάνθαστη κρίση και αυτό που κέρδισε την καρδιά του μικρού Κωνσταντίνου ήταν η διακριτική μεταχείριση των επιστημόνων φίλων του.

Ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε τους ανθρώπους αυτούς και αυτά είναι πολύ λίγα. Για πρώτη φορά μέσα στα 36 χειρουργεία που έχει κάνει είδαμε το ψυχοσωματικό σύνολο του παιδιού μας σε αρμονία.

Μέσα όμως στη σκέψη μας είναι επίσης οι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες της Παιδοορθοπεδικής - Δ' Πανεπιστημιακής Κλινικής. Οφείλουμε ένα ασπασμό διότι αυτό το διάστημα ήταν αρωγοί στον αγώνα μας. Άσκησαν άριστα τα καθήκοντά του δείχνοντας απεριόριστο ενδιαφέρον πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Το παιδί μας στο πρόσωπό τους είδε τον αδελφό, την αδελφή, τον φίλο και την φίλη.

Επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σα να επρόκειτο για δική τους ψυχή και δικό τους σώμα, έτοιμες με τον πρώτο χτύπο του κουδουνιού να αντιμετωπίσουν την όποια κατάσταση και να προσφέρουν το νοσηλευτικό τους μεγαλείο.


Υ.Γ.
Η πρωτοφανής οικονομική και ανθρωπιστική κρίση που βιώνει η χώρα μας αγγίζει ιατρούς και νοσηλευτές μια ιδιαίτερη ομάδα λειτουργών που θα έπρεπε αν μη τι άλλο τα πρόσωπα τους να μην είναι γκρίζα ή θαμπά αλλά λευκά και φωτεινά και να ικανοποιούνται ανάλογα.

Όποιος περάνει την πόρτα του νοσοκομείου καταλαβαίνει οτι πρώτα ο Θεός κρατάει το κλειδί του υπέρτατου αγαθού της Υγείας των ανθρώπων διά μέσω των γιατρών.

Κύριοι Υπουργοί αν ο Κωνσταντίνος ήταν το δικό σας παιδί πως θα έπρεπε να ευαρεστήσετε αυτούς τους λειτουργούς;

Κωνσταντίνος και Ευσταθία Τουρκοχωρίτη
Λιβαδειά Βοιωτίας οδός Δάφνης 14 τκ 32100



Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια