Οινόφυτα: Έπιασαν τον ληστή με την βαριοπούλα-ΦΩΤΟ

11-3-2015























 Έναν 37χρονο που είχε ληστέψει στα Οινόφυτα έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί.


Αυτός μαζί με άλλους που αναζητούνται έκαναν 2 ένοπλες ληστείες, την 21-01-2014, σε υποκαταστήματα τράπεζας και των ΕΛ.ΤΑ. αντίστοιχα, στα Οινόφυτα.

 Ειδικότερα πρωινές ώρες της 21-01-2014, οι τέσσερις από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, έθραυσαν με βαριοπούλα την τζαμαρία υποκαταστήματος τράπεζας και οι τρεις εισέβαλαν στο εσωτερικό του, όπου με την απειλή όπλων (δύο Kalashnikov και ενός πιστολιού), αφαίρεσαν από τα ταμεία το χρηματικό ποσό των (10.695) ευρώ.

Λίγη ώρα αργότερα, οι ίδιοι δράστες εισήλθαν σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ., όπου επίσης με την απειλή των όπλων αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ και ακολούθως διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου τους ανάμενε συνεργός τους.

Ταυτοποιήθηκε, ως ένας εκ των δραστών, 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διάπραξη ενόπλων ληστειών κατ’ εξακολούθηση και διακεκριμένων κλοπών, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων


Σημειώνεται ότι ο 37χρονος συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο στην Καλλιθέα Αττικής, κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για την εμπλοκή του σε σωρεία ενόπλων ληστειών και διακεκριμένων κλοπών, ενώ είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας



Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια