Πραγματοποίηση συνάντησης Δημάρχου Λεβαδέων με εκπροσώπους σχολείων για υιοθέτηση δημοτικών χώρων πρασίνου

25-3-2015


 ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
Λιβαδειά, 24 Μαρτίου 2015















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε χθες με πρωτοβουλία της Δημάρχου Λεβαδέων κας Γιώτας Πούλου συνάντηση εργασίας με τους Δ/ντες Α’βαθμιας και Β’βαθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας και εκπροσώπους σχολείων και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων για την λήψη απόφασης σχετικά με την υλοποίηση της δράσης υιοθέτησης δημοτικών χώρων πρασίνου από σχολεία.

Η υιοθέτηση κοινόχρηστων χώρων αφορά σε χώρους εντός και εκτός των σχολικών μονάδων και στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών, στην ανάπτυξη της αίσθησης φροντίδας και προστασίας του περιβάλλοντος από τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης κατατέθηκαν σημαντικές προτάσεις των εκπροσώπων των σχολικών μονάδων για τους συγκεκριμένους χώρους που θα υιοθετήσουν καθώς και για τις δράσεις που θα υλοποιήσουν σε αυτούς. Από την πλευρά του ο Δήμος Λεβαδέων θα σταθεί αρωγός στην παραπάνω δράση τόσο στην παροχή επιστημονικής – συμβουλευτικής γνώσης, υλικοτεχνικής στήριξης, της προβολής των αποτελεσμάτων της εργασίας των παιδιών και θα επιβραβεύσει την κάθε δράση ξεχωριστά με ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Λεβαδέων.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια