Ανακοίνωση σχετικά με διαμαρτυρία του τ. Προέδρου του Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδειάς σχετικά με την εκδήλωση εορτασμού της ευλογίας της σημαίας της επανάστασης.

31-3-2015

ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ

Λιβαδειά, 31 Μαρτίου 2015




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε απάντηση της σημερινής διαμαρτυρίας του τέως Προέδρου του Μορφωτικού Συλλόγου Λιβαδειάς κ. Γεωργίου Κωσταγιάννη στην εκπομπή «Πρωινή Γραμμή Επικοινωνίας» του ραδιοφωνικού σταθμού Σείριος FM 95,8 σχετικά με τη μη πρόσκλησή του για τον αυριανό επετειακό εορτασμό για την ευλογία της σημαίας της επανάστασης για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό, το Γραφείο Δημάρχου ενημερώνει ότι η εκδήλωση διοργανώνεται από τα Σχολεία Α’βαθμιας και Β’βαθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων.

Σχετική πρόσκληση, όπως πάντα, έχει αποσταλεί στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, τους Δ/ντες της Α’βαθμιας και Β’βαθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας και τους Δ/ντες των Σχολείων και σε κανέναν άλλο σύλλογο ή φορέα της πόλης.

Το Γραφείο Δημάρχου εξέδωσε Δελτίο Τύπου το οποίο αναφέρεται στην εκδήλωση και με το οποίο ενημερώνονται οι δημότες ότι όποιος επιθυμεί μπορεί να παρευρεθεί.

Ως εκ τούτου εάν ο Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδειάς επιθυμεί να συμμετάσχει στην εκδήλωση μπορεί να παρευρεθεί εκπρόσωπος του και να απευθύνει χαιρετισμό.


 Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια