Daily Mail: Ο Βαρουφάκης νοικιάζει το εξοχικό του 5.000 ευρώ την εβδομάδα

22-3-2015














 Ως «σοσιαλιστή της σαμπάνιας» χαρακτηρίζει τον έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη η βρετανική Daily Mail, σε δημοσίευμά της αναφέροντας ότι νοικιάζει το πολυτελές εξοχικό του στην Αίγινα για 5.000 ευρώ την εβδομάδα.

«Ο Γιάνης Βαρουφάκης χαρακτηρίζεται κοροϊδευτικά ως "σοσιαλιστής της σαμπάνιας"» σημειώνει το δημοσίευμα, που κάνει αναφορά και στη φωτογράφισή του με τη σύζυγό του για το γαλλικό περιοδικό Paris Match.

«Ο ενοχλημένος πολιτικός εμφανίζεται να έχει αποφασίσει ότι το λουκ κατά της λιτότητας είναι κακό για δουλειές, όταν έρχεται στην προσωπική ζωή και γι' αυτό έριξε στην αγορά την πολυτελή του βίλα στην Αίγινα» επισημαίνεται.

Η Daily Mail τονίζει ότι το lifestyle του υπουργού της κυβέρνησης που κάνει λόγο για ανθρωπιστική κρίση στη χώρα, ίσως δεν ταιριάζει στη θέση του.

Το δημοσίευμα απαριθμεί, μάλιστα, τα πλεονεκτήματα του εξοχικού, που προσφέρει, μεταξύ άλλων, άνετους χώρους, πέντε υπνοδωμάτια, δωρεάν wi-fi, home cinema, πισίνα και θέα στο Σαρωνικό.

Τονίζει, μάλιστα, ότι η εικαστικός Δανάη Στράτου κληρονόμησε τη συγκεκριμένη βίλα από τον παππού της, ο οποίος ήταν και ο ιδρυτής της εταιρίας Πειραϊκή Πατραϊκή, ενώ επισημαίνεται το ζευγάρι μοιράζεται την ίδια ιδεολογία, παρά το γεγονός ότι η σύζυγος του έλληνα ΥΠΟΙΚ προέρχεται από μια οικογένεια με σημαντική οικονομική άνεση.

H Daily Mail εξιστορεί τα όσα συνέβησαν με το περιβόητο «μεσαίο δάχτυλο» του κ. Βαρουφάκη προς της Γερμανία, ενώ κάνει αναφορά και στην οικονομική κατάσταση των Ελλήνων.

Η δημοσιογράφος, τέλος, αναφέρει ότι επικοινώνησαν με τον έλληνα υπουργό Οικονομικών και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν υπήρξε ακόμα απάντηση.


Πηγή:newpost.gr

Σχόλια