ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε ευπαθείς ομάδες δημοτών για μείωση ή απαλλαγή δημοτικών τελών ¨Καθαριότητας - Ηλεκτροφωτισμού"

8-4-2015

Λιβαδειά, 3 Απριλίου 2015













ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε ευπαθείς ομάδες δημοτών για μείωση ή απαλλαγή δημοτικών τελών ¨Καθαριότητας - Ηλεκτροφωτισμού”


Ο Δήμος Λεβαδέων στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνεχίζοντας την προσπάθεια του για παροχή υπηρεσιών υποστήριξης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, απευθύνεται σε μεμονωμένα άτομα ή οικογένειες που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης (άποροι), Άτομα με Αναπηρία καθώς και σε πολύτεκνους συμπεριλαμβανομένων των τριτέκνων που σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία εξομοιώνονται με πολυτέκνους να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Δήμο Λεβαδέων προκειμένου να ενταχθούν στο μέτρο για μείωση ή απαλλαγή δημοτικών τελών Καθαριότητας – Ηλεκτροφωτισμού.

Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά τη Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 στο Δημοτικό Κατάστημα (Σοφοκλέους 15, 1ο όροφος).

Σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα δικαιολογητικά για την ένταξη στο παραπάνω μέτρο παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων www.livadia.gr ή επικοινωνήστε με την κα Γεροκωνσταντή, τηλ. 22613-50867 και 50807.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια