ΒΟΜΒΑ από την οικογένεια Γιακουμάκη - Τι ετοιμάζει;

30-5-2015
















 Έτοιμη να... καταθέσει μήνυση κατά της διοίκησης της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων εμφανίζεται η οικογένεια του αδικοχαμένοι νέου Βαγγέλη Γιακουμάκη, εφόσον επαληθευθούν οι πληροφορίες που αναφέρουν πως οι μαθητές που φέρεται να ασκούσαν βία στο παιδί τους τιμωρήθηκαν με επίπληξη.

“Πληροφορηθήκανε ότι τα άτομα που έκαναν τις άσχημες πράξεις κατά του Βαγγέλη ότι τιμωρήθηκαν με επίπληξη. Αν είναι έτσι είναι πράγματι πρόβλημα. Εμείς περιμένουμε να κάνουμε μία επαλήθευση αν πράγματι μιλάμε για τους ίδιους φοιτητές. Κι αν μιλάμε γι αυτούς τους φοιτητές, θα είναι πρόβλημα και θα κινηθούν δικαστικά και σε βάρος της διοίκησης. Εάν η επίπληξη επιβλήθηκε σε αυτούς που ταλαιπώρησαν και βασάνισαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη θα μηνύσουμε την διοίκηση της Γαλακτομικής Σχολής”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο newsit, ο δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας.

“Θα μηνύσουμε την διοίκηση. Εδώ έχουμε τους άλλους για παράβαση καθήκοντος που εν πάση περιπτώσει δεν είχαν την πληροφόρηση που είχε η προηγούμενη διοίκηση, η νυν διοίκηση δεν έμαθε όλα αυτά που υπέστη ο Βαγγέλης. Εδώ βοά όλη η Ελλάδα. Αν πράγματι έκλεισε τον φάκελο η διοίκηση με επίπληξη διότι δεν έγινε κάτι ιδιαίτερο, τότε έχουμε πρόβλημα”, πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο γνωστός και διακεκριμένος ποινικολόγος στο newsIT.

Παράλληλα, από το περιβάλλον της οικογένειας του Βαγγέλη οικογένεια σχολίασαν στο newsit ότι “πως οι υπόλοιποι είναι αθώοι; Πρέπει να το καταλάβουμε αυτό γιατί δεν νοείται να έχουν τιμωρηθεί με επίπληξη”.

Να τονίσουμε πως ο οργανισμός ΕΛΓΟ Δήμητρα διενήργησε ΕΔΕ για το αν υπάρχουν ευθύνες στη διεύθυνση της σχολής. Και από το πόρισμα του οργανισμού ασκήθηκαν ποινικές διώξεις εναντίον του πρώην διευθυντή, αλλά και της υπεύθυνης σίτισης για παράβαση καθήκοντος από την εισαγγελία Ιωαννίνων. Δεν έγινε, ωστόσο, η ΕΔΕ για τους μαθητές της σχολής.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια