Έπιασαν τους ληστές της Βοιωτίας!

30-5-2015

















 Έπιασαν τους δύο ληστές ενώ ο τρίτος αυτοκτόνησε...

Όλα έγιναν σε περιοχή του Βόλου. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των τριών δραστών. Όταν έπιασαν τους δύο, ο τρίτος ληστής αυτοκτόνησε μπροστά τους.

Πρόκειται για τους ληστές του Δίστομου.
Είχαν κάνει ληστεία στο Δίστομο


Οι δράστες, πριν από μερικούς μήνες ήταν βαριά οπλισμένοι, με καλάσνικοφ ο ένας και πιστόλια οι άλλοι δυο -αλλά πιθανότατα διέθεταν και τέταρτο συνεργό- έφτασαν την ώρα της καταμέτρησης των χρημάτων στην τράπεζα στο Δίστομο και περίμεναν 20 ολόκληρα λεπτά ώσπου να ανοίξουν τα δύο χρηματοκιβώτια που λειτουργούσαν με χρονοκαθυστέρηση.

Οι δράστες άρπαξαν από μέσα γύρω στα 300.000 ευρώ, αλλά πίστεψαν ότι πατήθηκε το μπουτόν του συναγερμού και έφυγαν βιαστικά, παίρνοντας μαζί τους και τον υπάλληλο.

«Έλα εδώ. Εσένα θα σε πάρουμε μαζί μας», φέρεται να είπε ένας από τους ληστές στον 35χρονο ταμία της τράπεζας.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο διαφυγής και κατευθύνθηκαν προς την παραλία της Αγίας Σωτήρας Βοιωτίας, όπου τους περίμενε ένας ακόμη συνεργός τους με φουσκωτό.

Εριξαν τον όμηρο στη θάλασσα

Εκεί, προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, οι δράστες έβαλαν φωτιά στο μαύρο τζιπ μάρκας Toyota Rav4 με το οποίο διέφυγαν από την τράπεζα και μαζί με τον υπάλληλο, διέφυγαν μέσω θαλάσσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο τζιπ είχε κλαπεί πριν από δύο μέρες. Ωστόσο, σε σχετικά μικρή απόσταση από την ακτή, οι δράστες έριξαν τον όμηρο στην θάλασσα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας, ο οποίος κατάφερε να κολυμπήσει στη στεριά, είναι καλά στην υγεία του και έδωσε κατάθεση στις αρχές.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια