Ολοκλήρωση του προγράμματος παρέμβασης για το Κάπνισμα και το Αλκοόλ σε μαθητές των Γυμνασίων της Βοιωτίας

13-5-2015






















 Θέμα: «Υποβολή αιτήματος για τη χορήγηση φωτοτυπικού μηχανήματος


Το 6ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς βρίσκεται στην περιοχή του Συνοικισμού της πόλης. Αποτελείται από έντεκα τμήματα και από δύο τμήματα Ένταξης και Παράλληλης Στήριξης. Φοιτούν σ’ αυτό 180 μαθητές και υπηρετούν 21 εκπαιδευτικοί. Λειτουργεί καθημερινά από τις 8 έως τις 4.
Το σχολείο είναι μια δραστήρια και με αναζητήσεις κοινότητα, στα πλαίσια της οποίας συνεργάζονται αρμονικά οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι γονείς. Αποτέλεσμα της γόνιμης συνεργασίας είναι η επίτευξη καλού σχολικού κλίματος και μέσω αυτού οι επίτευξη των εκπαιδευτικών και κοινωνικών στόχων.

Εκτός από το υποχρεωτικό πρόγραμμα σπουδών οι μαθητές συμμετέχουν σε δεκάδες δραστηριότητες εντός και εκτός ωραρίου εκπαίδευσης, σχετικές με το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την ιστορία, την προσωπική ανάπτυξη, την κοινωνική αλληλεγγύη, κ.α.. Σημαντική έμφαση δίνεται στην ανάδειξη καλών πρακτικών και στην επίτευξη της καινοτομίας, μέσω της συμμετοχής σε εθνικά και αντίστοιχα ευρωπαϊκά προγράμματα.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου, στηρίζει με κάθε τρόπο την προσπάθεια των εκπαιδευτικών για την παραγωγή του πολύπλευρου έργου, καλύπτοντας ελλείψεις εξοπλισμού, διαμορφώνοντας και συντηρώντας τους χώρους του, εμπλουτίζοντας τη βιβλιοθήκη, κυρίως με την παροχή προσωπικής εργασίας των μελών του. Ωστόσο παρά τη συνεχή υποστήριξη υπάρχουν απαιτήσεις, κυρίως σε εξοπλισμό, που δυσχεραίνουν την καθημερινή λειτουργία του Σχολείου και τις οποίες ο Σύλλογος αδυνατεί να καλύψει. Η σημαντικότερη εξ’ αυτών είναι η έλλειψη φωτοτυπικού μηχανήματος, καθώς το υπάρχον δεν λειτουργεί και δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί. Στα πλαίσια αυτά επικοινωνούμε μαζί σας, για να αιτηθούμε από την εταιρεία σας «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», τη χορήγηση ενός φωτοτυπικού μηχανήματος, που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σχολείου που είναι: 100.000 φωτοαντίγραφα ετησίως, αναπαραγωγή αντιγράφων Α3 και διπλής όψης για την εξοικονόμηση χαρτιού, σύνδεση σε δίκτυο για την εξοικονόμηση τόνερ.
Η ικανοποίηση του αιτήματος θα συμβάλει αποφασιστικά στη συνέχιση του σημαντικού έργου που επιτελείται στη σχολική μονάδα.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση και διευκρίνηση.
Προσβλέποντας στην υλοποίηση του αιτήματος, σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση.


 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΣΥΛ. ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
6ΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ Δ.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΡΕΝΤΙΦΗ ΦΩΤΕΙΝΗ


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια