Πραγματοποίηση σεμιναρίου εξαγωγών στο Επιμελητήριο Βοιωτίας

19-6-2015

















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σεμινάριο με θέμα:
«Εφαρμοσμένη ανάπτυξη σε ξένες αγορές - εξαγωγές»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, παρακολούθησαν τα μέλη του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, το σεμινάριο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17-06-2015, με θέμα: «Εφαρμοσμένη Ανάπτυξη σε Ξένες Αγορές - Εξαγωγές & Διαδικαστικά - Τελωνειακά Εξαγωγών εντός και εκτός EU». Με την πολύτιμη συνεργασία της διεθνούς εταιρίας συμβούλων ανάπτυξης «Manager’s Office» παρουσιάστηκαν στους συμμετέχοντες, εφαρμοσμένες διαδικασίες για την πραγματοποίηση επιτυχών εξωστρεφών κινήσεων των ελληνικών επιχειρήσεων.


















Τα στελέχη της «Manager’s Office», κ. Γιώργος Δεμερτζόγλου και κα Τζένη Σκοτίδη, με τρόπο εύληπτο και αναλυτικό, ανέδειξαν όλα τα απαραίτητα βήματα (pre sales, sales, ordering + cross selling) για την ανάπτυξη του εξαγωγικού εμπορίου, με ειδικευμένες αναφορές σε συγκεκριμένες ξένες αγορές, όπως η Ρωσία, οι ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία κτλ. Επίσης, αναπτύχθηκαν ζητήματα εξαγωγικών και τελωνειακών διαδικασιών, επισημάνθηκαν προβλήματα και προτάθηκαν τρόποι επίλυσης τους.

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας ευχαριστεί θερμά, τόσο τους ομιλητές, όσο και τα μέλη μας, που παρευρέθησαν, για την πολύτιμη παρουσία και συμμετοχή τους.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας
Παναγιώτης Αγνιάδης


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια