ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ:Στις εκδηλώσεις των ειδικών σχολείων ο Δήμαρχος Θηβαίων

12-6-2015

















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στις εκδηλώσεις των ειδικών σχολείων ο Δήμαρχος Θηβαίων


Στις εκδηλώσεις για τη λήξη της σχολικής χρονιάς των Ειδικών Σχολείων Δήμου Θηβαίων παραβρέθηκε Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, την Πέπμτη 11 Ιουνίου, μετά από πρόσκληση διευθυντών και μαθητών.

















Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θήβας πραγματοποίησε τη γιορτή του το πρωί παρουσία και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεώργιου, όπου μαθητές και εκπαιδευτικοί παρουσίασαν με τη βοήθεια οπτικού υλικού, με μουσική και θεατρικά δρώμενα τις δράσεις που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το απόγευμα ο κ. Δήμαρχος παρακολούθησε τη θεατρική παράσταση “Όλα του γάμου...δύσκολα” που ανέβασαν οι μαθητές του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) στο Λουτουφί, καλωσορίζοντας με αυτό τον τρόπο το καλοκαίρι και αποχαιρετώντας ακόμα μία επιτυχημένη σχολική χρονιά. Στο τέλος, τους μαθητές περίμενε μία έκπληξη... καθώς έκανε την εμφάνισή του ο μουσικός οργανοπαίχτης, δεξιοτέχνης του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας. Παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ. Θηβαίων και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χαρέμης Κωνσταντίνος και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Μελετίου Χάρης.

Ο κ. Δήμαρχος στους χαιρετισμούς του συνεχάρη τους Διευθυντές των Σχολείων κα Φραγκούλη Ασπασία και κ. Τσεβά Αθανάσιο αντίστοιχα, για το εκπαιδευτικό τους έργο και τους μαθητές για την επιτυχία και την πρόοδο που σημείωσαν. Κλείνοντας, δήλωσε για ακόμα μια φορά την προτεραιότητα του Δήμου σε θέματα που αφορούν τα σχολεία της περιοχής και την αμέριστη συμπαράσταση στο έργο τους και ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους.

Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια