Αναβρασμός στην Κάντζα: Αποχώρηση - ΒΟΜΒΑ από τον ALPHA...

18-7-2015

















 Ο καπνός που υπήρχε εδώ και μέρες έγινε...
φωτιά: Η Αννίτα Πάνια αποχωρεί από τον Alpha και οι δρόμοι της την οδηγούν στο ΕTV, το οποίο θα στεγάσει τη νέα της εκπομπή.

Το «διαζύγιο» με τον Αlpha είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupiii, οριστικό: «Η απόφαση να φύγει από το κανάλι ήταν καθαρά προσωπική της επιλογή, μια επιλογή που ανακοίνωσε η ίδια στον πρόεδρο του σταθμού και το διαζύγιο ήρθε κοινή συναινέσει. Οι σχέσεις τους ωστόσο παραμένουν εξαιρετικές» αναφέρει πηγή του Yupiii από το κανάλι της Κάντζας. Όσο για τους λόγους που την οδήγησαν στο Epsilon: «Η πρόταση του E TV ήταν πολύ πιο κοντά σε αυτό που πλέον η ίδια ήθελε για τον εαυτό της» αναφέρει άλλη πηγή του Yupiii, προσθέτοντας πως μαζί της θα αποχωρήσουν και οι συνεργάτες της που ακολουθούν την παρουσιάστρια σε όλες τις τηλεοπτικές της διαδρομές.

Ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, θέλουν την Αννίτα Πάνια πέρα από τη ζώνη του Σαββατοκύριακου να έχει και μια βραδινή εκπομπή στο νέο της κανάλι -πάντα κοντά στο δικό της ιδιαίτερο στυλ- η οποία μπορεί να προβάλλεται μια ή δύο φορές την εβδομάδα. Όπως και να 'χει, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από το Epsilon, με περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα αυτή συνεργασία.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια