ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ:ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2015 - Αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων

16-8-2015












Λιβαδειά, 13 Αυγούστου 2015


ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2015
Ο Δήμος Λεβαδέων σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις των Τροφωνίων 2015 του κορυφαίου πολιτιστικού θεσμού του Δήμου, που ξεκινούν στις 24 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 27 Σεπτεμβρίου. Για ένα μήνα θα έχουμε τη δυνατότητα να ζήσουμε τη χαρά της δημιουργίας και του πολιτισμού, στην πανέμορφη περιοχή της Κρύας, σε κεντρικά σημεία της Λιβαδειάς, αλλά και σε διάφορες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.
Αυτή τη χρονιά επιχειρούμε μια τομή μέσα στην παράδοση.

Η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου εργάστηκε γόνιμα για τον επανασχεδιασμό των εκδηλώσεων με νέα προσέγγιση. Επεξεργάστηκε κριτήρια, διερεύνησε και διαμόρφωσε το πρόγραμμα με στόχο να απολαύσουμε ένα ποιοτικό, αποκεντρωμένο φεστιβάλ, με ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά καλλιτεχνικά σχήματα και την τοπική δημιουργικότητα, καθώς και τα είδη και τις μορφές των πολιτιστικών εκφράσεων.

Η προοπτική μας είναι τα ΤΡΟΦΩΝΙΑ να γίνουν ένας θεσμός που παράγει πολιτιστικά γεγονότα και να εγγραφεί ως σημαντικό δρώμενο στον πολιτιστικό χάρτη της χώρας μας. Να γίνει ένα εργαστήριο έκφρασης, ψυχαγωγίας, γνώσης και πολιτιστικής παιδείας για τους δημότες μας, αλλά σιγά σιγά να αρχίσει να έλκει επισκέπτες στην πόλη και να βγάλει τον Δήμο μας από τα τοπικά του όρια.
Οι περισσότερες εκδηλώσεις, σε πείσμα των καιρών αλλά και λόγω των καιρών, γίνονται με ελεύθερη είσοδο.

Γιώτα Πούλου
Δήμαρχος Λεβαδέων


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια