Ζωή κατά Βούτση για την «ηλεκτρονική αποκαθήλωσή» της

14-10-2015















«Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή» έγραψε η πρώην πρόεδρος της Βουλής στο λογαριασμό της στο Twitter για το κατέβασμα όλων των συνδέσμων για την Επιτροπή Αλήθειας του Χρέους από την ιστοσελίδα της Βουλής

Με πολύ σκληρή γλώσσα σχολίασε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου την ενέργεια που προφανώς προέρχεται από τον νυν πρόεδρο του σώματος Νίκο Βούτση, να «κατέβουν» από την ηλεκτρονική σελίδα του κοινοβουλίου οι σύνδεσμοι που είχαν αναρτηθεί σχετικά με τα πορίσματα της Επιτροπής Αλήθειας για το Χρέος που η ίδια είχε συστήσει. Πρόκειται για «διαπιστευτήρια στη διαπλοκή» έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter η κυρία Κωνσταντοπούλου. «Ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη Siemens, εντολή εξαφάνισής τους από το site της Βουλής», συνέχισε η πρώην πρόεδρος συνεχίζοντας τις σκληρές παρεμβάσεις κατά του πρώην κόμματος και των πρώην συντρόφων της.

Το πρωί της Τετάρτης έγινε αντιληπτό ότι έχουν αποσυρθεί από την ιστοστελίδα του κοινοβουλίου κάθε τι που θύμιζε τις δραστηριότητες της πρώην προέδρου της Βουλής, όπως η παραπομπή για το πόρισμα της Επιτροπής χρέους, το λίνκ για το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο Siemens κ.ά. Οι παραπομπές είχαν τοποθετηθεί με εντολή της κυρίας Κωνσταντοπούλου είχαν τοποθετηθεί στην κορυφή της αρχικής σελίδας του ιστοτόπου της Βουλής, προκειμένου να είναι ευκολότερη η πρόσβαση των επισκεπτών σε αυτά.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου πάντως συνεχίζει τη δραστηριότητά της με ευρωπαϊκές περιοδίες για το ζήτημα του χρέους. Σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην πρόεδρος της Βουλής θα είναι εκ των κεντρικών ομιλητών στο Συνέδριο του CATDM (Επιτροπή για τη Διαγραφή του Χρέους του Τρίτου Κόσμου), «European Citizens’ Assembly on debt» (Συνέλευση Ευρωπαίων Πολιτών για το Χρέος), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015.

Στις 22 Οκτωβρίου 2015, θα μετάσχει στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης «The State of Europe 2015 - Addressing Europe’s Crises: Policy Crossroads» (Το κράτος της Ευρώπης το 2015 – Αντιμέτωποι με Ευρωπαϊκές κρίσεις: Σταυροδρόμι Πολιτικών), που συνδιοργανώνουν η Λουξεμβουργιανή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ευρωπαϊκή Δεξαμενή Σκέψης «Friends of Europe» ("Φίλοι της Ευρώπης"). Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μιλήσει στη θεματική ενότητα «Regaining public Trust in the European Union» ("Επανακτώντας τη δημόσια Εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Ένωση").
Στο περιθώριο των δύο συνεδρίων, η κυρία Κωνσταντοπούλου θα πραγματοποιήσει επαφές με Ευρωπαίους αξιωματούχους και ευρωβουλευτές.


Πηγή:www.protothema.gr

Σχόλια