Βοιωτία: Στο πλευρό των πυρόπληκτων η αντιπεριφέρεια

15-10-2015
















Στη φωτιά που ξέσπασε στο Διόνυσο Βοιωτίας στις αρχές Σεπτέμβρη και άφησε στο πέρασμά της καταστροφές, σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις αλλά και σε ποιμνιοστάσια, ήταν παρούσα η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά, που διαπίστωσε και η ίδια την τεράστια καταστροφή που υπέστησαν οι κάτοικοι. Στο αίτημα των κτηνοτρόφων για βοήθεια, η Αντιπεριφερειάρχης αντέδρασε άμεσα, επικοινωνώντας με το Δ/ντή Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας (ΔΕΔΔΗΕ), κ. Αβαρκιώτη Β., ζητώντας του να χορηγήσει στους κτηνοτρόφους, ξύλινους στύλους, έτσι ώστε να ανακατασκευάσουν τα ποιμνιοστάσιά τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Αβαρκιώτη για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας, καθώς και τους υπαλλήλους της ΔΕΔΔΗΕ, που βοήθησαν για να προμηθευτούν το γρηγορότερο δυνατό οι κτηνοτρόφοι τα υλικά που χρειάζονταν, δηλαδή την απαραίτητη ξυλεία, για την εξ΄ ολοκλήρου ανακατασκευή των ποιμνιοστασίων τους.

Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα στο πλευρό των συμπολιτών μας και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια όταν και όπου χρειάζεται», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης, κ. Φανή Παπαθωμά.


Πηγή:viotianews.gr

Σχόλια