Γιαννάκου: Η ΝΔ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού

23-11-2015
















Μία μέρα μετά την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ και τον... πόλεμο ευθυνών, η Μαριέττα Γιαννάκου, που είναι το πρόσωπο που πρότεινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως μεταβατική πρόεδρο του κόμματος, είπε στο Mega ότι η «ΝΔ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού».

Η κ. Γιαννάκου, αφού τόνισε ότι αυτά που συμβαίνουν είναι «παρακμιακά φαινόμενα», επισήμανε ότι η πρόταση για να βοηθήσει το κόμμα στο μεταβατικό αυτό στάδιο είναι ένα «βαρύ φορτίο» το οποίο θα αναλάμβανε μόνο εφόσον αυτό γινόταν αποδεκτό από τους υποψηφίους, αλλά και από τα θεσμικά όργανα.

Είπε επίσης ότι το θέμα της εκλογής του νέου αρχηγού πρέπει να συνεχιστεί και να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό εξασφαλίζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις ώστε να μην προκύψουν αμφισβητήσεις. Τάχθηκε μάλιστα υπέρ της σύγκλησης της ΚΟ της ΝΔ που είναι όπως είπε το υπ' αριθμόν ένα θεσμικό όργανο.

Σε ερώτηση για πιθανή ανάμειξη του Κώστα Καραμανλή υπενθύμισε ότι το Φλεβάρη είχε επισκεφθεί τον πρώην πρωθυπουργό μαζί με άλλα στελέχη και του είχε προτείνει να επανέλθει στα πράγματα «διότι υπάρχει μια εμπιστοσύνη των νεοδημοκρατών». Ωστόσο είπε ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο.


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια