Πρόσκληση για τα εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου Δήμου Λεβαδέων, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

26-1-2016












Λιβαδειά, 26 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Δήμος Λεβαδέων και ο Ιατρικός Σύλλογος Λιβαδειάς σας προσκαλούν το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00 στα εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου που θα στεγάζεται στο χώρο του ΚΑΠΗ Λιβαδειάς (Δωδεκανήσου 12).

Η ίδρυση του Κοινωνικού Ιατρείου αποτελεί μέρος της προσπάθειας του Δήμου Λεβαδέων για προσφορά κάθε δυνατής βοήθειας προς τους πολίτες για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει στην πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη, λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης.
Ελπίζουμε ότι το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου Λεβαδέων με την πολύτιμη και ανιδιοτελή στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Λιβαδειάς θα συμβάλλει στην πρόληψη νοσημάτων, τον προσυμπτωματικό έλεγχο, την κάλυψη των αναγκών πρωτοβάθμιας περίθαλψης και την παροχή πλήρους παιδιατρικής κάλυψης σε παιδιά άπορων και ανασφάλιστων οικογενειών με δωρεάν εμβολιασμούς και ατομικά δελτία υγείας μαθητών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου καθώς και για τις προϋποθέσεις για την απόκτηση της ειδικής κάρτας παροχής υγείας παρακαλούμε να επικοινωνείτε καθημερινά και ώρες γραφείου με την κα Ε. Γεροκωνσταντή, τηλ 2261350864.


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια