ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ κατά Φίλη: Διαχειρίστηκε πακτωλούς ως διευθυντής της Αυγής

28-1-2016
















Δεν γλίτωσε ο Αλέξης Τσίπρας, δεν γλίτωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, δεν γλίτωσε ο Γιάννης Δραγασάκης θα γλίτωνε από τα... νύχια της Ζωής Κωνσταντοπούλου; Δεν γλίτωσε...

Με ένα post στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η πρώην πρόεδρος της Βουλής αφήνει αιχμές κατά του νυν υπουργού Παιδείας για τα χρόνια που ήταν διευθυντής στην εφημερίδα Αυγή.

Αφορμή; Ένα σκέλος της δήλωσή του με αφορμή τη γιορτή των Τριών Ιεραρχών. «Οι τρεις εορταζόμενοι άγιοι της Εκκλησίας είχαν όλοι τους, σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας, βαθιά αγάπη για τα ελληνικά γράμματα, γνώριζαν σε βάθος και πλάτος την ελληνική παιδεία, διέθεταν εκπληκτική ελληνομάθεια», αναφέρει ο κ. Φίλης στη δήλωσή του και συμπληρώνει: «Δεν διαχώρισαν ποτέ την πίστη στον Θεό από την έγνοια για τον φτωχό και τον ξένο και προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα, κάνοντας οι ίδιοι πράξη στη ζωή τους, τη διδαχή τους, ότι όποιος νοιάζεται τους φτωχούς δεν μπορεί να είναι ο ίδιος «σωρευτής πλούτου».

Αλλά η τελευταία φράση του φαίνεται πως δεν άρεσε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η οποία έγραψε: «Ο Ν. Φίλης αναφέρθηκε, λέει, στην ανιδιοτέλεια των τριών ιεραρχών. Ώρα απολογισμού για τους πακτωλούς που διαχειρίστηκε ως διευθυντής της Αυγής».


Πηγή:www.newsit.gr

Σχόλια