Δελτίο Τύπου: Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη π ίτα τους τα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θηβαίων

18-1-2016



















Θήβα 18/1/2016


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους τα Κ.Α.Π.Η. Δήμου Θηβαίων

Με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Θήβας και Βαγίων του Δημοτικού Οργανισμού Δήμου Θηβαίων, με τα μέλη να ανταλλάσσουν ευχές με αισιοδοξία.




















Το Κ.Α.Π.Η. Θήβας, έκοψε την πίτα που ευλόγησε ο πατήρ Νικόδημος, σε γνωστό κέντρο της Θήβας, την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου και στη συνέχεια η χορωδία του ΚΑΠΗ παρουσίασε τραγούδια αγαπημένα με τη συνοδεία του μαέστρου της κ. Κώστα Δέδε.

Το Κ.Α.Π.Η. Βαγίων γιόρτασε το νέο χρόνο το Σάββατο 16 Ιανουαρίου σε γνωστό κέντρο των Βαγίων. Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Πολύκαρπος.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου παραβρέθηκε και στις δύο εκδηλώσεις και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του ΚΑΠΗ Χρόνια Πολλά με υγεία και να έχουν μία καλή και δημιουργική χρονιά.
Στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ Θήβας παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Ιωάννης Παπαδημητρίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σταμάτης Χαλβατζής, ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Γιώργος Κατσέλης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αθανάσιος Κοκοντίνης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ιουλία Κοντού, Νίκος Στρατέλος, Γιώργος Γεωργακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Νότης Καλαμπάκας και ο Διοικητής του ΚΕΠΒ Θήβας Ταξίαρχος κ. Λεωνίδας Παππάς.

Στην εκδήλωση του ΚΑΠΗ Βαγίων παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος ΔΕ Βαγίων κ. Παναγιώτης Τσαραμπάρης, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Βαγίων κ. Ευάγγελος Παπαλουκάς, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Χαλβατζής Σταμάτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σωτήρης Δρένιος, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Θωμάς Κιούσης και Κώστας Βενιζέλος.

Δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις εκδηλώσεις:
http://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2016/01/2016.html


Από το Γραφείο Τύπου Δήμου Θηβαίων


Πηγή:thivanews.blogspot.gr

Σχόλια