Καταπέλτης ενάντια στην κυβέρνηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου

20-1-2016














Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοε 2015

Καταπέλτης ενάντια στην κυβέρνηση η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε σημερινή τηλεοπτική της παρουσία. Δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο. Από το ότι δεν δίνονται στην δημοσιότητα τα πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης των πολιτικών αρχηγών μέχρι το πρόσφατο γεύμα μεταξύ Τσίπρα, Δραγασάκη και Στουρνάρα.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις η πρώην πρόεδρος της βουλής εκτίμησε ότι ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του είναι «πλέον στην αγκαλιά της διαπλοκής και της διαφθοράς. Του ίδιου συστήματος που ξέπλυνε τους τραπεζίτες για τα οργιώδη δάνεια που έδιναν που έδιναν στα κόμματα».

Η χώρα δυστυχώς έχει ξανά μια κυβέρνηση παραδομένη στα ίδια συμφέροντα τα οποία υπηρέτησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις υπογράμμισε ι ίδια, τονίζοντας την αναγκαιότητα ο λαός να εκπροσωπηθεί πολιτικά από νέες δυνάμεις.

Η Ζ. Κωνσταντοπούλου συμπλήρωσε ότι θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις ώστε η χώρα να αποτινάξει τον «μνημονικό ζυγό και να ανακτήσει την κυριαρχία ο λαός μας.





















Ραχήλ Μακρή

Θεατρο παραλογου !

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Βαρουφάκης Την ιδια ωρα που πανηγυριζαμε χορευοντας στο συνταγμα το 62% του ΟΧΙ στο μνημόνιο, ο γελαστός ηγέτης του ανακοίνωνε πως θα υπογραψει το νεο μνημονιο .και θα ακολουθούσε την πρόταση Δραγασάκη. Βέβαια το οτι ήταν στημένο το δημοψήφισμα για να βγει ναι και να μπορέσουν οι απατεώνες Κλεφτοκοτάδες να βρούν δικαιολογία υπογραφής του μνημονίου επιβεβαιώνεται από πολλά περιστατικά στα οποία υπήρξα μάρτυρας και τα οποία μου γεννούσαν ερωτηματικά και απορία.

 Ας ψάξει κάποιον να βρεις ποιοι από τους βουλευτές της κυβέρνησης κατέβηκαν στο Σύνταγμα εκείνη την ημέρα και θα διαπιστώσει οτι κάποιοι έκλαιγαν. Ωστόσο το οτι το είχε κάνει για βρει άλλοθι για την υπογραφή του μνημονίου τρία αποδεικνύεται από την συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς την επομενη μέρα και την περίεργη συμπεριφορά ολονών τους και βέβαια την άρνηση της διαβίβασης των πρακτικών στην Βουλή ώστε να δούμε τα παιδια τι αποφάσισαν σε βάρος του λαού.


https://www.facebook.com/rachel.makri/posts/1300874839938582?pnref=story.unseen-section 

Πηγή:anemosanatropis.blogspot.gr/2016/01/blog-post_337.html#more

Σχόλια