Οι αγρότες κόβουν την Ελλάδα στα δυο με τα νέα μπλόκα τους...

16-2-2016
















Το σημείο του αποκλεισμού, ο κόμβος του...
Μπράλου, είναι στρατηγικό και ουσιαστικά κόβει την Ελλάδα στα δύο, αφού η αστυνομία έχει ελάχιστες δυνατότητες να διοχετεύσει την κυκλοφορία... Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες στη Φθιώτιδα. Ήδη οι αγρότες από την περιοχή του Δομοκού που έχουν κλείσει το δρόμο στην περιοχή Δρούγος, λίγο μετά το Δομοκό, αλλά και στην πόλη του Δομοκού, μετακινούνται με αυτοκίνητα προς την εθνική οδό Λαμίας Αθηνών με στόχο να αποκλείσουν τον εθνικό δρόμο Λαμίας Αθηνών στο 200ό χιλιόμετρο στην περιοχή του κόμβου του Μπράλου. Στην ίδια κατεύθυνση μετακινούνται και οι αγρότες από την περιοχή της Αταλάντης, που έχουν μπλόκο στο 140ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, και υπολογίζεται μετά τη 13.00 το μεσημέρι θα βρίσκονται με αγροτικά αυτοκίνητα στον κόμβο του Μπράλου, στο 200ό χιλιόμετρο.

Εκεί βρίσκονται περίπου 70 τρακτέρ από την περιοχή του Μώλου, έχοντας κλείσει τις διαβάσεις εισόδου ή εξόδου στην εθνική οδό, αλλά και την κίνηση των αυτοκινήτων από και προς Μπράλλο και Άμφισσα. Παράλληλα, οι αγρότες με τρακτέρ που βρίσκονται στον κόμβο της Ανθήλης αποφάσισαν να συντονιστούν με τους συναδέλφους τους από Δομοκό και Ατάλαντη και να αποκλείσουν τον εθνικό δρόμο στο κόμβο του Μπράλου.

Το συγκεκριμένο σημείο, ο κόμβος του Μπράλου, είναι στρατηγικό σημείο και ο αποκλεισμός του ουσιαστικά κόβει την Ελλάδα στα δύο. Οι δυνατότητες που έχει η αστυνομία για να διοχετεύσει την κυκλοφορία είναι ελάχιστες και αυτές αφορούν μόνο ΙΧ αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν οι αγρότες μετά τη 13.00 το μεσημέρι ουσιαστικά δεν θα υπάρχει δυνατότητα διέλευσης οχημάτων στο εθνικό δίκτυο πριν και μετά τη Λαμία


Πηγή:tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Σχόλια