Μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια των πολιτών από το Μαρούσι για τους πρόσφυγες

16-3-2016

















Τριάντα πέντε σάκους με φάρμακα και 1 φορτηγό με είδη προσωπικής υγιεινής προσέφεραν για τους πρόσφυγες οι πολίτες του Δήμου Αμαρουσίου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί μπορούμε για τους πρόσφυγες» του ΣΚΑΪ που διοργανώνουν ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και με τη συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Κοντά στους πολίτες που προσήλθαν στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρούσι για να δώσουν τη δική τους συνεισφορά αγάπης προς τους πρόσφυγες βρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, συντονίζοντας τη δράση.

Μαζί του βρέθηκαν, επίσης, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, προσωπικό του Δημοτικού Πολυιατρείου Αμαρουσίου όπως και οι ιερείς του Μητροπολιτικού Ναού της πόλης.

Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης των φαρμάκων στο Μαρούσι, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Κ.Ε.Δ.Ε Γ. Πατούλης, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τους συνανθρώπους μας για την θερμή ανταπόκρισή τους. Είναι ιδιαίτερα συγκινητική η μεγάλη προσφορά τους για την ανακούφιση των προσφύγων που φιλοξενούνται στη χώρα μας. Μαζί με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, έναν διεθνώς αναγνωρισμένο και με διεθνές κύρος φορέα ανθρωπιστικής βοήθειας και φιλανθρωπικού έργου, εγκαινιάζουμε μία συνεργασία με ισχυρή ανθρωπιστική διάσταση με στόχο οργανωμένα και συντεταγμένα να διασφαλίσουμε την αποτελεσματική και έγκαιρη παροχή βοήθειας προς πρόσφυγες και μετανάστες σε διάφορους δήμους ανά την επικράτεια».


Πηγή:www.stogiatro.gr

Σχόλια