Οι Γερμανία τύπωσε δικό της νόμισμα. - Το μάρκο είναι γεγονός.

14-4-2016

















 Φαίνεται πώς μας πρόλαβαν οι Γερμανοί και αντί να βγάλουμε εμείς πρώτοι την δραχμή, έβγαλαν αυτοί το μάρκο.

Το νέο Γερμανικό νόμισμα θα έχει αξία 5 ευρώ και κατά την Bundesbank θα απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε συλλέκτες, αν και θα επιτρέπεται η χρήση του στη χώρα για πληρωμές.
Το νέο μάρκο θα το ονομάσουν «Πλανήτη Γη» κάνοντας την "αρχή των σημείων" του "αρειανικού" οράματος του Αδόλφου Χίτλερ.
Φασίστες, είχε πει ο Αδόλφος, σπεύσατε, μαθητεύσατε, σε όλη τη γη κηρύττοντας τα ιδεώδη της Άριας φυλής μας. Εισχωρήστε σε όλους τους θεσμούς του κράτους, τα κόμματα, τον συνδικαλισμό και επιδιώξτε να βρεθείτε σε ανώτατες θέσεις και τότε ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ, δείξτε στην ανθρωπότητα τι σημαίνει ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

Το όραμα αυτό του Αδόλφου που δεν κατάφερε να το επιβάλει με το Ράιχ, φαίνεται ότι το πετυχαίνουν οι απόγονοι με πρωταγωνιστή τον Σοιμπλε και όπλο την οικονομία.

Του νέου παγκόσμιου μάρκου η μία πλευρά είναι σχεδιασμένη από τον Stefan Klein και απεικονίζει της πέντε ηπείρους, ενώ η άλλη πλευρά την οποία έχει σχεδιάσει η Alina Hoyer απεικονίζεται το σύμβολο της Γερμανίας, ο αετός, ο οποίος περιβάλλεται από 12 Ευρωπαϊκά αστέρια.
Η αποκάλυψη είχε γίνει το περασμένο καλοκαίρι από γερμανική εφημερίδα, κανείς όμως δε γνώριζε περαιτέρω λεπτομέρειες. Το νόμισμα είναι μεγαλύτερο από αυτό των 2 ευρώ και έχει βάρος 9 γραμμαρίων.


Πηγή:neinnewsgr.blogspot.gr

Σχόλια